За скандала, произведен от съветничето на ястреба или просто г-н неизвестний

За скандала, произведен от съветничето на ястреба или просто г-н неизвестний
30-08-2023г.
0
д-р Цветеслава Гълъбова

Първо - в най-голямата спешна болница, където идват най-тежките случаи, защото другите не могат или не искат по финансови причини да ги поемат, се чака. Да, защото персоналът е свръхнатоварен. 

И ти, г-н неизвестний, е трябвало да чакаш като всички нас. Спешността, г-н неизвестний, не се определя от пациента или властовата позиция, а от лекарите. Да беше учил още едни 12 години и щеше да го знаеш.

Второ - кое налага утре този г-н неизвестний, който сам се е похвалил, че е на власт, да пълни телевизионно време. Какво ще ни каже - колко съжалява или, че сестра Диманова - жена 68 години, лъже. Хайде, бе! И без този сополив епизод си можем. 

Вече г-н неизвестний се е похвалил, че нова Тв му дава възможност да изложи своята гледна точка. Ей, те ти я новината на деня. А цени на ток, горива, подарени реактори, български език като чужд, и всички останали безобразия потъват в медийната мъгла.

Трето - като директор на спешната психиатрия на София, чийто принципал също е министърът на здравеопазването, се чудя каква точно проверка ще прави ястребовото ведомство. В качеството на какъв ще иска обяснения или записи от камери или документи?

Г-да, спрете се малко, че стана зле. Явно не знаете и затова ще ви кажа - парите и властта не променят хората, само им свалят социалното лустро и лъсва духовната и душевната им нищета. Ако не сте ме разбрали, ще го кажа по народному - дай на простия власт и му гледай акъла.

И последно - г-н неизвестний, поднесете утре извинение от телевизионния екран, след това си изтрийте профила от мрежите и си идете в прекрасното Рибново. Че дотук много срам навлякохте на тези горди и трудолюбиви хора.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.