За какво лъже Джо Байдън...

За какво лъже Джо Байдън...
21-08-2021г.
17
Гост-автор

Автор: Дахер Ламот

След като на три пъти сбърка Сирия с Либия преди време, оная дърта кукумявка - Джо Байдън, сега лъже, че САЩ няма присъствие в Сирия. А кой владее най-големите газови находища (като Омар) на изток от реката Ефрат? Кой владее житниците на Сирия около Хасака и Камишли? Кой по този начин блокира хляба и тока на над 15 милиона души, обричайки ги на глад, мизерия и смърт?
 
Това обяснява защо има толкова много ботове в интернет, които повтарят, че САЩ са се били изтеглили от Сирия и Ирак. Не. Никога не са се изтеглили. Толкова и следите района. Не само че са там, но и укрепват позициите си. Още не са се изнесли и от Афганистан впрочем. Имат 6000 войника там. Могат и в последният момент пак да измислят причина да останат още. Както и в предишните 2243 пъти, в които се изтегляха от някъде.
 
Удивително е как в медиите ни втълпяват хитро неща, които въобще не се случва в реалност на терен. Някои после се се представят на експерти и десетки ме тагват за да обяснявам на безмозъчни лалугери, които не знаят какво къде е в Сирия, но иначе имат четрицифрени бройки последователи и лайкове.
 
А очевадно коментират така, както аз коментирам модата сред дамските чанти.
Ехо, аз имам роднини и приятели там, не е като да съм дърво без чувства и такт.
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.