За ГЕРБ увеличението на пенсиите било кражба. Щом не отива в техните чекмеджета…

За ГЕРБ увеличението на пенсиите било кражба. Щом не отива в техните чекмеджета…
31-08-2021г.
32
Гост-автор

ГЕРБ – не на повишаването на парите на пенсионерите! Икономическите момчета от служебното правителство позатвориха кранчетата, или поне сериозна част от тях. Икономическите момчета направиха това, което никой не е очаквал от служебно правителство. Предложиха и обосноваха икономически възможността на бюджета да повиши пенсиите.

Вчера Кирил Петков каза, че съществува червена линия в неговите разбирания. И това е когато 42% от пенсионерите живеят под прага на бедността. И че, след като тяхното правителство е осигурило пари, то следва част от тях да се дадат, за да спре мизерното съществуване на възрастните хора.

И на това ГЕРБ казва – не!

Нещо повече. Онова лице, което още е свободен лидер на ГЕРБ, наместо да бъде несвободен индивид в затвора, та това лице каза, че те (момчетата от служебното правителство) си актуализират бюджета за да ….ГО ОТКРАДНАТ!

Логично е в гербеските глави да съществува единствено представата, че щом има пари, то те следва да бъдат незабавно откраднати. Това е философията на ГЕРБ и така е било вече 12 години.

Но явно герберските умове са още по-перверзни. Защото наричат кражба увеличаването на пенсиите. Защото, да! Всеки лев, който не отива в джобовете на Пеевски и в чекмеджетата на Борисов и в обръчите от техни фирми, е някакси, как да кажа, според техните уродливи представи – КРАЖБА.

И защото, след като благодарение мъдростта на политическите сили в парламента, ГЕРБ съвсем не бяха изчегъртани, сега те отново гледат на държавните пари, като на нещо което им се полага да откраднат.

   Автор: Дияна Дамянова, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.