Във футбола - всичко ни е "внос"

Във футбола -  всичко ни е
19-10-2023г.
0
Васко Громков

Значи! 

Сръбският измислен треньор им каза ИСТИНАТА, че е малоумно от 500 футболисти в А група, 200 да са от джунглите и да са титуляри, за да си избиват комплексите разни "футБОЛНИ босове". Защото, О ЧУДО, в националния отбор на България, било прието да играят българи!?! Представяте ли си? Какво безобразие!

И като ги заболя великите футболни "благодетели", че човекът им каза ИСТИНАТА! И като ревнаха с глас! Как може така? Този за какъв се мисли? Юношата Пешо ли да взима 30 000 евро на месец, вместо "звездата" Кукузебе Мататунде от Замбия.

А най ги заболя онези алкохолици в БФС-то. Дето все подмладяват! С кого подмладяваш бе? Със Стоянчо от Угърчин, дето 15 години е пълна резерва на Н'джонго Буреконго в клубния си отбор? И дето е играл преса само на дансинга в някоя "Планета" в Студентски град, под звуците на Азиско. 

БФС-арите правят изключение само за гранда на грандовете "Горолудец". Там няма да подмладяваме! Понеже има само едно изрусено джудже с бг-паспорт. К'во като е пред пенсия? Пускай го, сърбине, да тича и да се бута! Нямаме други, к'во да се прави. Всичко ни е "внос"! Глобален свят, мадаф@ка!

В оставащите мачове ще обиграваме състав за следващия цикъл. То се знае. Така си е от миналия век! Ако няма налични играчи, ще си създадем с помощта на Изкуствения Интелект. Няма драма! Продължаваме напред!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.