Всички вече живеем с усещането, че ако си гей, се ползваш с далеч повече привилегии

Всички вече живеем с усещането, че ако си гей, се ползваш с далеч повече привилегии
19-06-2024г.
0
Гост-автор

За поредна година "София прайд" е централно събитие в столичния културен календар! 
На 22-ри юни, навръх Черешова задушница, вблизост до патриаршеският храм "Александър Невски" ще стартира шествието на една малка, но креслива и широко рекламирана група извратеняци, наречена Гей парад. Етимологията на думата "парад" идва от парадирам, демонстрирам, представям на публичен показ нещо, с което всички трябва да се гордеят. Именно тази показност и неистовото желание да се натрапват на народа ни различни сексуални извращения и полови дисфории започва силно да дразни цялото ни общество. Организаторите на содомисткото шествие определено правят много лоша услуга на хората с нестандартна сексуална ориентация и по никакъв начин не допринасят за защитата на техните права, които и без тази показност по никакъв начин не са нарушени, дори напротив - всички вече живеем с усещането, че ако си хомосексуалист се ползваш с далеч повече привилегии отколкото ако си хетеросексуален.
По тази тема днес от 20 часа в предаването "Контра" по телевизия "Евроком" можете да чуете мнението на СТЕФАН ГЕОРГИЕВ и НИКОЛАЙ БАНЕВ от младежкото БСП. За мен винаги е било най-интересно мнението на децата ни и начина, по който те приемат т.нар. "нова нормалност" и "ценности"!
За Европа след проведените избори за Европейски парламент, както и за провала на бутафорната конференция за Украйна, ще поговорим с КАЛИН ТОДОРОВ - журналист, писател и публицист. Човек обърнат с лице към проблемите и недъзите на обществото ни.


Автор: Страхил Ангелов, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.