Всички трябва да се борим за да променим тази гнусна реалност! ПОКЛОН ПРЕД МАЙОР ТЕРЗИЕВ!

Всички трябва да се борим за да променим тази гнусна реалност! ПОКЛОН ПРЕД МАЙОР ТЕРЗИЕВ!
11-06-2021г.
6
Гост-автор
“Сполетялата ни жестока трагедия с героя пилот Валентин Терзиев не попречи на едни жалки плъхове да изпълзят от дупките си!
България е в траур, ние загубихме един сънародник, смел войник, баща и достоен човек!
Нямам думи да изразя парещата мъка и жестока болка, която изпитвам в отминалите два дни, откакто загубихме като народ и нация един истински орел и патриот!
Не смятам, че сълзите са слабост, независимо от възрастта!
Темата е лична, за нормалните хора, и не бих взел отношение, ако не бях чул и видял един позор, сътворен и изказан от една човешка ИЗМЕТ!
Днес сутринта, един бивш министър на отбраната, Николай Ненчев директно призова българските военни летци да хвърлят значката и пагона и да си тръгват, защото летели на руски самолети!
"Партньорите" щели да поемат охраната на въздушното ни пространство! САЩ!
В същия дух се изказаха и други "професионални аналитици", атлантици, които от години предлагат изобщо да нямаме бойна авиация, и други държави да "пазят" небето ни, само и само да нямаме руска техника!
Нашата била стара, негодна, скапана и "несъвместима"!
Ако имахме истинска ПРОКУРАТУРА, а не един БАНДИТ с каскет, този видим олигофрен Николай Ненчев, вече щеше да бъде арестуван! Днес, той призова българските военни пилоти да бойкотират държавата ни и нейната национална сигурност, като откажат да летят!
Направи го в сутришния блок на БТВ!
Преди точно два месеца, в съседна Турция стана катастрофа с изтребител NF-5 от формацията " Турски звезди" от 3-та авиобаза Коня!
Загина пилот, капитан Бурак Генджелеп, лидер на формацията с около 2000 часа във въздуха! Този самолет NF-5 е модел от виетнамската война, но ескадрила "Турски звезди" единствената в света, която лети с осем самолета е една от най-добрите в международен аспект! Цяла Турция плака за мъченика си, героя си, когато го изпращаха!
Нямаше нито един човек, който да каже, че техниката била стара и виновна за инцидента! Нямаше гнусни интриги и тъпи "политически" муцуни!
Всички плакаха!
В Турция СВИНИ, като тези на снимките долу няма, или ако има, те са въдворени в най-тъмните зандани, а у нас ги показват по телевизията, че и идеология ни проповядват!
Затова Турция е държава, а ние един парцел, дори и територия не сме!
В Турция и в Гърция първите самолети Ф-16, постъпили на въоръжение са от 88 - 90 година, но никой не казва, че са стари!
Напротив, модернизират ги, като същите дори и сега летят интензивно!
Само че в тези наши съседни държави, политиката е история и поколение, докато при нас е случайност и бандитизъм!
Всички трябва да се борим за да променим тази гнусна реалност!
ПОКЛОН ПРЕД МАЙОР ТЕРЗИЕВ!
 
   Автор: Лъчвзар Бонев
Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.