"Всеки ден ще предпочитам „клоун“ с уличен език, пред гладко говорещи, лицемерни"

13-01-2021г.
24
Гост-автор

"Клоунът“ в Белия дом току-що е договорил четири мирни сделки в Близкия изток, нещо, което 71 години политическа намеса и безкрайна война не са довели.
- "Клоунът" в Белия дом е първият президент, който не е въвлякъл САЩ в чужда война след Айзенхауер.
- "Клоунът" в Белия дом имаше най-голямо икономическо въздействие, създавайки работни места и намалявайки безработицата сред чернокожите и латиноамериканците, причинена от друг президент.
-"Клоунът" в Белия дом разкри дълбоката, широко разпространена и дългогодишна корупция във ФБР, ЦРУ, НСА, републиканската и демократическата партии.
- "Клоунът" в Белия дом обърна НАТО и позволи на съюзниците да започнат да плащат вноските си.
- "Клоунът" в Белия дом неутрализира севернокорейците, попречи им да развият друга ядрена сила, изпрати ракети до Япония и защити западния бряг на САЩ.
- "Клоунът" на Белия дом преобрази отношенията с китайците, върна стотици сделки в САЩ и съживи икономиката.
- "Клоунът" на Белия дом завърши назначаването на трима съдии от Върховния съд и близо 300 федерални съдии.
Същият „клоун“ в Белия дом намали данъците, увеличи стандартното приспадане на възвръщаемостта на IRS от $ 12 500 за Married Filing Joints на $ 24 400 и накара фондовия пазар да се измести до рекордно високи стойности над 100 пъти, повлия положително върху пенсиите на десетки милиони граждани.
Този „клоун“ на Белия дом разкри широко разпространената педофилия в правителството и Холивуд и разкри световния трафик на секс с непълнолетни.
- "Клоунът" на Белия дом работи безплатно и е загубил над два милиарда долара от собствените си пари в услугата - и направи всичко това и още повече в лицето на безмилостно подкопаване и противопоставяне от хора, които са заплашени, защото знаеха, че ще са разобличени като престъпници - ако не бъдат преизбрани.
Разбрах, не го харесваш. Много от вас го мразят и презират. Колко умно. Той служи на американския народ и продължава да служи на всички. Какво правиш, освен да го наричаш клоун и да се смееш на факта, че той „хваща китайския вирус“ ???
И моля, уведомете ме какво е постигнал Байдън за своите 47 години в Америка! Всеки ден ще предпочитам „клоун“ с уличен език, пред гладко говорещи, лицемерни, корумпирани лъжци. Не ме интересува дали харесвам характера му, не знам дали искам да пия бира с него. Предпочитам силен лидер, който не се страхува да нарита нечий задник. Нямам нужда от бащинска фигура - вече я имам. Нямам нужда от лъжец - за това са предназначени Холивуд и CNN, MSNBC, ABC, NBC, CBS и New York Times. Не се нуждая от никой, който да ми помага, но също така не искам да ми се пречи. Не искам слабоумно, сенилно, измито блатно чудовище.
Бог да благослови Доналд Тръмп - най-неоцененият президент в историята на Америка."

  Автор: Петьо Бонев, фб

Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.