Времената са същите, само мизерията е по-голяма.

Времената са същите, само мизерията е по-голяма.
25-03-2021г.
44
Гост-автор
С кворум от 194 депутати тръгна последното заседание на 44-то Народно събрание. Един от най-вредните и безполезни парламенти си отива и ще остане в историята с най-ниския рейтинг на депутатското педставителство. Ще остане в историята и като най-ненавистния български парламент през последните 31 години. Ще го запомнм и с това, че депутатие преместиха седалищните си мускули от номиналната сграда на Народното събрание в друга номинална сграда - бившият партиен дом на БКП, свързан неизбежно с мрачните спомени за тоталитарните времена. Така негодните ни политици ни показаха, че тоталитарните времена изобщо не са си отишли. Напротив, Времената са същите, само мизерията е по-голяма.
44-ият парламент ще бъде запомнен и с униженията и позорът, на които системно го подлагаше Главатаря на управляващото мнозинство, който високомерно отбягаше през последния си мандат, както и в останалите минали два мандата, да се явява във върховнния орган на управлението на България, да отговаря на депутатските въпроси и питания или поне да имитира някакво подобие на респект към народните избраници. Надменното презрение на премиера всъщност беше адресирано не само към опозицията, но и към ГЕРБ и ортаците им във властта.
44-тото Народно събрание обезличи, оскверни и омерзи институцията парламент. Ако и следващото събрание е като това, което днес си отива, за какво ни е парламент? За да гледаме същите мутри, морди и муцуни на едни корумпирани типове и типеси, които носят само вреди и непоправими щети на народа и държавата, която съсипаха? В голямата си част депутатите в следващото Народно събрание ще бъдат същите, омръзнали ни до втръсване крадливи некадърници!
 
  Автор: Любо Кольовски, фб
Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.