ВРЕДАТА ОТ ЛИБЕРАЛИЗМА Е РАВНОСИЛНА НА ВРЕДАТА ОТ ФАШИЗМА

ВРЕДАТА ОТ ЛИБЕРАЛИЗМА Е РАВНОСИЛНА НА ВРЕДАТА ОТ ФАШИЗМА
21-03-2024г.
0
Мартин Карбовски

За нашата страна това е повече от ясно. Който не го е разбрал, ще го разбере по трудния начин.

Време е да повдигнем въпроса за отговорността - за вредата от либерализма. Тя е лична, персонална и има свое лице. Лица на политици, общественици, интелигенция и обикновени хитреци на епохата.

Все повече в националното съзнание клокочи идеята за Народен съд. В личен план това не значи разстрели в тъмното. Но определено след като не лустрирахме комунизма, ние ще имаме нужда от тотална лустрация на либерализма.

Режимът на либерализма унищожи стотици съдби на необикновени и обикновени хора. Направи го тихо и не толкова тихо - с изправяне пред “другарския съд” на технологии и социални мрежи, и с ужасяващо остракиране, което дори тези, които обичат комунизма биха завидяли.

Особена вина и наказание трябва да понесат НПО. Поминъкът да рушиш държавата, докато получаваш хонорар от чужда организация трябва да се отбележи като престъпление срещу народа. Всякакви релативни и опрощаващи тези и постулати вече трябва да изчезнат. 

Либерализмът е ерес, която разруши основите на нашето общество. Същият се провали навсякъде по света, въпреки че беше представен като права и свободи - но си беше обикновена манипулация, зачената в греха на умиращия западен империализъм.

Вредата е нанесена. Но ще се прекрати. И след осъзнаването не трябва да има прошка за всеки човек и организация, работили в това предателство.
Осъзнаването на тези процеси е от историческо значение. 
У нас, както винаги, осъзнаването ще дойде отвън. И късно. 
Затова пиша сега. Либерализмът е смърт, чума, заклинание срещу бъдещето ни, равносилно на щетите на агресивен тоталитаризъм като фашизма. 

Спрете го сега. И им потърсете отговорност.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.