ВМРО от кабинета на Каракачанов хвърлят бомби, стрелят със сигнални ракети и пръскат с маркучи протестиращи в София (ВИДЕО)

ВМРО от кабинета на Каракачанов хвърлят бомби, стрелят със сигнални ракети и пръскат с маркучи протестиращи в София (ВИДЕО)
16-11-2020г.
16
Гост-автор

Вместо очаквано протестът на хората в София да е на площад "Независимост", той се насочи към централата на ВМРО в близост до Министерски съвет, където полицията е отцепила района.

Оказва се, че представители на ВМРО от прозорците на партийната централа са замервали протестиращите с бомби и ги пръскат с маркучи с вода, само и само да не се случи протеста под техните прозорци, затова и има полицейски кордон. Това разказа преди минути журналистът от 7/8 тв Станислав Балабанов.

Кадри пуснаха от "Системата ни убива"

Най-скандалното е, че от ъгловия кабинет на четвъртия етаж, където е кабинета на Каракачанов, аз съм бил там, оттам се хвърляха тези неща. Български вицепремиер се опита да цензурира нашето протестно шествие, допълни той. 

 По думите на човека на прозореца са забелязани две лица. Едното е пръскало хората с маркуча, а другото е хвърляло бомби и сигнални ракети. 

"Ние сме християни. Току-що почетохме жертвите, паднали вследствие управлението на Бойко Борисов на "Независимост", паднахме на колене и изведнъж такава реакция - просто аз съм разбит в днешния ден. Полицията дойде след ескалация на напрежението и след като почнаха да стрелят по нас. Полицаите ни помолиха ние да не отвръщаме. Обяснявам си всичко това с изнервеност на управляващите и на Каракачанов във връзка с неговата предстояща оставка", обясни човекът. 

Източник: Petel.bg

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

 

Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.