ВМРО иска незабавно да бъдат уволнени директорът и заместник-директорът на ОП "Гробищни паркове

ВМРО иска незабавно да бъдат уволнени директорът и заместник-директорът на ОП
14-02-2022г.
118
Гост-автор
Състоянието на Централни софийски гробища под вещото ръководство на партийните назначения на централата на ГЕРБ. Сигнализирах преди около месец, че общинското предприятие "Гробищни паркове" без документация, без проекти разкопава с багер алеи, за да вади някакъв кабел и да прокарва водопровод. В паркова среда, на публична общинска собственост това трябва да е предхождано от съответните процедури. Единствената реакция до момента е на НАГ, които по компетентност са изпратили сигнала ми за проверка на районна администрация "Сердика". Няма да ви учудя - не са открити никакви нарушения, че и служител (инспектор) на предприятието се подписал уж, че нямало нищо такова. На снимките друго се вижда. Затова материалите заминават към други държавни институции - дано се намери представител на властта, който да се намеси за спиране и санкциониране на тези безчинства. Уж заместник-кмета Боршош е възложил проверка. За резултатите от нея можем да гадаем. Между друго предната беше покрита от общинските съветници, защото вътре има едни констатации за нарушения на ЗОП.
Публикувам настоящите материали, за да се види дейността на разни партийни калинки под опекунството на разни полукриминални босове от кв. "Орландовци" от оня етнос... На 26 февруари 2022г. ще посрещнем Месопустна задушница. Надявам отговорните и безотговорните фактори и факторчета в Столична община да се стегнат малко от малко поне за задушница гробищните паркове на София да не приличат на кочина...
И отново ще го кажа - от ВМРО искаме незабавно да бъдат уволнени директорът и заместник-директорът на ОП "Гробищни паркове".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   Автор: Карлос Контрера, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.