Вълци в овчи кожи: От ДПС заговориха за истината и лицемерието; д-р Менгеле подкрепя УНИЦЕФ

Вълци в овчи кожи: От ДПС заговориха за истината и лицемерието; д-р Менгеле подкрепя УНИЦЕФ
22-07-2021г.
48
Гост-автор
Босовете на ДПС са свикнали каквото кажат и пожелаят, да се случва. Сега обаче са бесни, защото вълшебната лампа, в която като духове се спотайваха Борисов, Цацаров, Гешев, Пеевски, цели институции и тайни служби, вече не е в ръцете им. Счупена е. О, ужас! И те не могат да повярват, че се иска проверка на султански придобивки на Доган като двореца в Росенец, например.
 

И не някой друг, а вездесъщият Йордан Цонев заговори за лицемерие. Цонев! Все едно д-р Менгеле да защитава каузи на УНИЦЕФ… А може би греша?

Но защо е този страх и шум? Ако върхушката на движението твърди, че почетният председател Доган е чист като бизнесмен, колкото и велик политик, би трябвало сами да предложат парламентарна комисия за Росенец, за да се изчисти името му, несправедливо изцапано от „Демократична България“. Натрийте му носа на Христо Иванов бе, депесари! С документи за законно строителство, придобиване на яхтено пристанище и пр. заслужени благини. Извадете и статистика колко редови членове на ДПС са почивали там след уморителни месеци и години на труд.

И защо не разбиете опонентите си с предложение да се разследва също:

Как Доган придоби ТЕЦ „Варна“.

Кой разпореди да се дълбае дъното към пристанището на Доган до ТЕЦ-а?

Законно ли усвои десетки милиони за „студен резерв“?

Нека се провери също прибрал ли е почетният председател няколко милиона, за да подкрепи избирането на Цацаров за главен прокурор?

Да се разследва ролята на Пеевски за избора на Иван Гешев за наблюдаващ прокурор по делото „КТБ“, а след това и за главен прокурор.

По какъв начин фирми, свързвани с Пеевски, са получили кредити за стотици милиони от ББР?

Свързан ли е Румен Гайтански-Вълка с Доган и по какъв начин и това повлияло ли е свързани с него фирми да получат щедри кредити от ББР?

Какви са били договорките на бившия премиер Борисов с бившия депутат от ДПС Пеевски и Доган в кадруването в МВР, ДАНС и останалите тайни служби.

Защо името на Пеевски не фигурира по делото „КТБ“, след като той и майка му са придобили кредити за над 500 млн от банката, много от които със съмнително обезпечение?

Защо медиите на Пеевски години наред обслужваха властта на Борисов и защитаваха интересите на Доган и компания? Как са се финансирали тези медии?

Искал ли е Йордан Цонев специфична подкрепа от канадската Dundee Precious Metals?

Замесен ли е Пеевски в разграбването на активи на КТБ?

Замесен ли е Пеевски в съмнителната сделка по придобиването на Виваком от Спас Русев и последващата продажба на телекома, плюс Нова телевизия и част от медиите му?

Поръчал ли е Пеевски Васил Божков за отстрел на своите приятели Борисов и ексфинансовият министър Владислав Горанов, за да придобие хазартния му бизнес?

Има ли общо Пеевски с офшорката Viafot Limited, която се опитва да присвои завод „Дунарит“?


Бит ли е Пеевски преди няколко месеца в Дубай от силоваци, говорещи руски език? Защо?

Лекуван ли е тайно Пеевски в имот на „Кристал“ в София и кой е организирал това лечение?

Участвал ли е Пеевски с Борисов в рекетирането на бизнесмени, които са били ударени от прокуратурата и са им повдигани обвинения?

Каква е ролята на Иван Мирински в бизнес интервенциите на Пеевски? По отношение на Тол системата, например.

Каква е ролята на Йордан Цонев в бизнес агресията на Пеевски?

Защо майката на Пеевски – Ирена Кръстева се разграничи от неговите фирми и бизнеси?

Защо Пеевски попадна в челната тройка по санкции от разследването по закона „Магнитски“?

Участвал ли е Пеевски заедно с Кирил Домусчиев в трафик на каптагон, както пише в доклади на европески структури?

Нанасял ли е Пеевски побой на дами, някои от които са освидетелствани за средни телесни повреди?

Това е съвсем кратък примерен списък, който ръководството на ДПС може да предложи в Народното събрание, за да бъдат проучени задълбочено споменатите неща и веднъж завинаги отхвърлени. Ликовете на Доган и Пеевски ще светнат като слънца, а българските граждани ще си отдъхнат с благодарност, че тези чутовни герои на политиката и бизнеса дават своя принос за разцвета на България. Йордан Цонев, известен кой знае защо и с прякора Данчо Ментата, призова да търсим истината и да не се лицемерничи. Прав е – нека предложи всички тези съмнения да се проучат и съответно да отпаднат.

Цонев, направете тази демократична крачка към разкриване на истината. Нацията ще оцени приноса ви за историята.

   Автор: Емил Азар

   Източник: frognews

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.