Властелини на лъжата и измамата!

Властелини на лъжата и измамата!
16-09-2021г.
20
Гост-автор
Органически не понасям и се отвращавам от примитивното до степен на класическа простащина поведение на ГЕРБ и ГЕРБопитеците, които членуват и симпатизират на тая групировка. Но говоренето им ме вбесява! Особено, когато се опитват да омаскарят враговете си и опонентите си, като им приписват собствените престъпни наклонности и се опитват да им вменяват собствените си порочни качества.
"Очаквахме да бъдат сменени шестима изключително слаби министри, а се оказа, че те останаха, а други трима избягаха от уж великите успехи“, заяви Митов часове, след като президентът обяви състава на новия служебен кабинет.
„Президентът обяви работата на служебния кабинет като изключително успешна. На мен ми се иска някой да ни каже какви успехи точно са постигнали. Пандемията ли спря, успешна ли беше тяхната ваксинационна кампания, справиха ли се с бежанската криза, овладяха ли инфлацията, построиха ли дори 1 см път? Румен Радев или е станал жертва на собствената си пропаганда, или откровено лъже. Трета опция няма. Реалностите са такива”, каза още той, цитиран от медиите.
Това казва един провален политик с богата четирипартийна биография, направил шеметна кариера от депутат от гражданската квота на ГЕРБ до заместник на Главатаря на групировката. Тома Биков 2. Тези двамата и останалите 75% от шефовете на групировката са все бивши членове на средната номенклатура на БКП - шофьори, пазванти и пр., деца и внуци на слугинажа на Тато. Властелини на лъжата и измамата!
 
  Автор: Любо Кольовски, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.