ВИЖТЕ НЕВИДИМОТО!

ВИЖТЕ НЕВИДИМОТО!
08-05-2022г.
105
Гост-автор

Автор: Георги Зафиров

Сюжетът е интересен. Руски учен синтезира смъртоносен вирус и антидот има само престъпна организация с руски корени. Американски политик се използва, заразявайки се от детето му, да зарази световния и европейски политически елит със смъртоносния вирус!
 
В главните роли е Джейсън Стейтъм като Франк Мартин, професионален „превозвач“, който доставя пакети, без да задава въпроси! Историята режисирана от брилянтния Луи Летерие и продуциран от Люк Бесон ни напомня много за съвременната обстановка, въпреки че филмът е от 2005г.
 
Действителността днес обаче е съвсем друга. Оказва се, че биолабораториите са в Украйна и те са на САЩ, а Русия, която ги премахна е обявена за демон!
 
Интересно Ви е защо правя тази съпоставка???
 
Защото ми е интересно какво ще прави световното екшън кино без своя демон Русия и как умело в продължение на години ни насаждат мнението, че Русия е демон с лоши учени, мафия, наркотици, които произвеждат вируси, способни да убият света! Реално в живота вирусите се произвеждаха от САЩ на украинска територия, а лошата Русия ги премахна. Това е съвременната истина.
 
Целият свят изпита тази истина в продължение на две години!
 
Ковид бе изкуствено синтезиран вирус точно в такъв тип биолаборатории!
 
Фармацевтичната мафия натрупа милиарди, а ние станахме най-добрите клиенти на аптеките. Поне имахме шанс да живеем, а много наши приятели нямаха и този шанс.
 
Войната на живот и смърт отне в България живота на 36 529 души, а в света около 15 000 000 живота. Много от тях бяха наши приятели и това не края.
 
Какво ще кажете за тази война с един изкуствено синтезиран вирус???
 
Война, която навярно ще бъде представена от някой гениален сценарист като руска атака!
ВИЖТЕ НЕВИДИМОТО!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.