Вие - Христо, Кирил и Асен, в крайна сметка искате ли Делян или не го щете?

Вие - Христо, Кирил и Асен, в крайна сметка искате ли Делян  или не го щете?
08-06-2023г.
0
Лентата

Христо Иванов и ПП изпълват изцяло със съдържание българския израз „Сърби, боли, драго ми е“. 

Щеше да е смешно, ако не касаеше публични хора с претенции, които, на всичкото отгоре, в момента управляват държавата. 

Вие - Христо, Кирил и Асен, в крайна сметка искате ли Делян  или не го щете? Нали ДПС са ви необходими за конституционна реформа, според вас. Вие загърбихте цялата си реторика от последните години, престъпихте желанието на избирателите си, излъгахте най-безсрамно и без угризения и достойнство потърсихте подкрепата и помощта на ДПС.  И желанието ви се сбъдна. 

ДПС обяви, че ще ви подкрепи, ще участва заедно с вас за промяна на Конституцията, оттегли подкрепата си за Главния прокурор и лично Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ гласуваха вашето правителство да стане факт. 

Но днес Христо Иванов заяви от трибуната на Народното събрание, че много иска ДПС, ама няма желание. А след това се оказа, че един час стои в стаята на ДПС. 

Аз съм практичен човек, но започвам да се обърквам. Ще правят ли секс младите партньори или само ще се целуват? Няма лошо. Целувките са хубава и романтична работа. Но от целувките единият от партньорите може да се възбуди и да се стигне до правене на любов. А при правенето на любов  зависи от коя страна на любовното оръжие се намираш. 

А Христо Иванов и ПП са от другата страна на любовното оръжие. Така че трябва да приемат съдбата си, защото сами си я пожелаха.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.