Видими резултати, а?!

Видими резултати, а?!
13-06-2021г.
9
Гост-автор

Автор: Владимир Мицов, ФБ

Преди 2 (две) години завърши ремонта (като ... РЕМОНТ) на площад Славейков.
 
Сещате се, оня в София, дето навремето имаше едни сергии за книги.
 
Та, сега кметицата и архитекта и т.н. се сетили, че трябва да се поставят едни железни колони (викали им се "перголи" ....) за бъдещите сергии (които на свой ред струват една маса пари), понеже сложените сега ня били подходящи.
 
Съответно НОВ РЕМОНТ.
Ремонт на ремонта (трейд марка на ГЕРБ)
 
Пита се - след като кметица, архитект и т.н. не могат да предвидят нещо елементарно като визия на площад със сергии за книги за 2 години напред - то какво изобщо правят на тия постове, освен ВИДИМО ДА КРАДАТ И ДА ЛЪЖАТ, ЗА ДА ОПРАВДАЯТ кражбите ?????
И в същото време, ГЕРБ "УЛИЧИЛИ" "кандидат-президента Радев" (кратка справка с ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА показва, че той е ДЕЙСТВАЩ, а още не е предизборна кампания, за да е кандидат, дори и тогава той пак ще е президент, докато не се закълне новия), в ЛЪЖА, понеже "негов" (служебен) министър УЛИЧИЛ ГЕРБ в крадене на милиони за уж ремонт на язовир, който ремонт включвал и бутилка от безалкохолно. Видиш ли, Радев източил язовира, че да може да обвини, чрез министъра си, предишните управляващи - ГЕРБ, че язовирите били празни.
Много лош тоя Радев бе - вдига юмруци (както прави и настоящия американски президент, ама Бойко не смее да обвини Бай Джо за юмрука), вкарва дронове в спалнята на Тулупа да слага пачки и евраци и да снимка спящия пиян Борисов, сваля Му правителството, пречи МУ да състави ново, източва язовирите Му...
А през това време Данечето Фандъкова продължава да снася в чекмеджето точно чрез примери като горния за Славейков...

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.