ВасеТО реално нищо не е забранявал, защото той няма правомощия за подобно нещо

ВасеТО реално нищо не е забранявал, защото той няма правомощия за подобно нещо
09-05-2024г.
0
Гост-автор

Прибирам се преди  малко и решавам да хвърля един поглед из мисирските медии, за да видя какви глупотевини са се творили днес по нашенско.

Разбрах, че изтеглили номерата на партиите, коалициите и оня независим Кузман, дето ще се борят за депутатстване. И тъкмо се разстроих, че не мога да гласувам за Кузман, щото той не бил от нашия МИР, и попадам на информацията как ВасеТО Терзиев забранил провеждане на шествието "Безсмъртен полк" утре в столицата. Те тук вече ми стана много смешно...

Първо, провеждането на подобни мероприятия нито се РАЗРЕШАВАТ, нито се ЗАБРАНЯВАТ. Те са с уведомителен режим и Общината просто ги съгласува, което ще рече, че осигурява охрана и маршрут/място където ще се провежда събитието. Та ВасеТО реално нищо не е забранявал, защото той няма правомощия за подобно нещо. Смешкото отказал да съгласува уведомителното писмо, което е получил от организаторите, което абсолютно нищо не значи...
Васе, да ти кажа кака, че миналата година и ФандУПкова направи същото, ама шествието пак се случи и даже привлече много повече хора, защото всеки нормален човек се гнуси от пренагъ*ването ви пред амбасадора на Козяк.

Та утре е День Победы и такива психодесни изтрещеняци от сектата на жълтопаветния умнокрасивитет, като ВасеТО Терзиев, могат само да се давят в собствената си отровна жлъч и да вият от мъка и злоба, но не и да забраняват на нормалните хора да празнуват победата над фашизма.
Слагам тук малко снимки на забраненото от Фандъчка шествие миналата година...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.