Ваксините от миналия век имат много повече странични ефекти и смъртни случаи

Ваксините от миналия век имат много повече странични ефекти и смъртни случаи
12-03-2021г.
9
Гост-автор
Един смъртен случай на няколко милиона ваксинирани с "Астра Зенека", и причината не е достатъчно сигурно доказана. И медицинските власти в няколко страни спират ваксината временно. Ваксините от миналия век имат много повече странични ефекти и смъртни случаи на милион от сегашните за коронавируса. Но сега хората са много по-истерични и разглезени като потребители.
Не е опасно да се ваксинираш, насравнимо по-опасно е да се заразиш с коронавирус - това го проумяха повече по света, отколкото у нас. Противниците на предпазните мерки броят като незначителна смъртността от коронавируса, която не е 1 на няколко милиона, а 1 на 100-200 случая. Сега обаче ще обясняват колко опасна е ваксината.
"Астра Зенека", някаква партида, не е голям проблем. Проблемът е, че е малко по-малко ефективна. Ако не стане от първа ваксинация, може да се наложи втори път с друга ваксина.
Но Пунта Мара осигури точно от тази за по-евтино, по партийна линия чрез онази партийка от "жени ГЕРБ", която е представител на "Астра Зенека".
 
   Автор: Иван Бакалов, фб
Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.