Ваксинирането в Отечеството ни любезно

Ваксинирането в Отечеството ни любезно
13-02-2021г.
5
Гост-автор

Автор: Николай Слатински, ФБ

Хайде за 147-и и последен път път да поясня моето отношение към ваксината на АстраЗенека (АЗ), за да няма спекулации и да ми бъдат спестени нападките:
Аз изключително категорично съм час по-скоро да се даде възможност на всеки, абсолютно на всеки, който иска да се ваксинира с АЗ - да се ваксинира!
 
За целта могат да се организират колкото се може повече ваксинационни центрове, имунизиращи с тази ваксина.
 
Това, с което не съм съгласен е който и да било, абсолютно който и да било, да бъде принуждаван да го направи
като му се отнема правото на избор;
като бъде поставян пред свършен факт;
като бъде обявяван за враг на прогреса и саботьор на постоянно ускоряващия се и обхващащ все нови и нови десетки хиляди българи ваксинационен процес;
като отказът да се ваксинира с АЗ отнеме възможността му да се ваксинира по-късно с алтернативна ваксина;
че дори и като с нежеланието му да се ваксинира с АЗ се поставя под съмнение неговата лоялност към ръководството на институцията, в която си вади хляба.
 
А онова, което ми се ще да препоръчам е високи представители на властта и на ангажираните с процеса висши медицински работници (по възможност над 50 години) да дадат поне веднъж личен пример и се ваксинират с АЗ пред очите на прогресивното българско човечество (предполагам възторжените медии ще ни покажат това събитие).
 
Така ще бъдат рязко намалени притесненията на хората и недоверието им към ваксината на АЗ и ще се даде необичаен тласък на ваксинирането в Отечеството ни любезно.
Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.