Ваксината срещу неграмотност се нарича- ИЗБОРИ

Ваксината срещу неграмотност се нарича- ИЗБОРИ
26-12-2020г.
11
Цял ден чета вицове за кренвирши, но никак не ми е смешно.
Няма никакво значение дали на баничарката, с която доставят ваксини, е изписана марка кренвирши, сирене или нещо по-изтънчено. Да речем марка стек от породата Блек Ангъс. Друг е проблемът и той не буди никакви забавни асоциации за мен.
За търговците на едро има редица въведени правила за транспорт на лекарствени продукти, в това число изисквания за регистрация на съответното транспортно средство, стандартни оперативни процедури, договори и прочее досадни неща, заради които много тъговци на едро биват контролирани и санкционирани. Съхранението на термолабилни лекарствени продукти също има изисквания, които трудно могат да се изпълнят с хладилник ЗИЛ, защото трябва да се следи и записва температурата с термометър или автоматично устройство. Защо ли?
Защото отговорността на производителя приключва там, където започва отговорността за транспортирането и съхранението. И тук виждам как освен че от фирмата - производител се търкалят от смях, доволно потриват ръца с репликата: Ние бяхме до тук.
Тази публична демонстрация на властите на неуважение към създадените от тях правила смазва и малкото доверие, което хората имат в способностите им. Успява да взриви и най-големият идиот-оптимист като мен.
Наистина се надявам да има ваксина срещу Вашата простотия и отчайваща неграмотност. Тази ваксина идва през март, 2021 г. и се нарича избори.
 
 Автор: Мария Шаркова

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.