В МВР до социопат-престъпник е седнал социопат- полицай

В МВР до социопат-престъпник е седнал социопат- полицай
08-07-2022г.
75
Гост-автор

Тази Симона, полицайката, която вероятно е фучала в колата до предмета на собствената си професия - престъпника, е много възмутена от коментарите спрямо нея. 

Написала, че всички "злобни човечета" "ще си сърбат попарата", че никой не бил съдия, за да я съди. На нея съвестта й била чиста, дано и на злобните човечета се изчисти. 

Впрочем, нито ред за жертвите, нито една дума за съболезнования за двете момичета. Смятайте за колко изчистена съвест става дума - даже не ги е споменала. Има други проблеми на главата - ругаят я в социалните мрежи. Нетърпимо е.

 

Всеки е срещал самовлюбени хора, но все по-често вече срещаш друго - нарцистични гиганти. Постановката е проста: 

Аз съм суперчовек. Около мен се разхождат злобни човечета. Те непрекъснато ми завиждат, защото непременно искат да са като мен. Все пак, погледнете ме. Това съм аз. Погледнете се. Това сте злобните човечета. 

В известен смисъл - участваме в социално равновесие. На един като мен съответстват две хиляди злобни човечета. 

 

Подобна свръхнова от нарциси верно се роди от сътворението на лесните пари и престъпленията - това не ме учудва. 

Учудва ме обаче, че наистина в главите им жужат цитати като "Само Бог може да ме съди" и това наистина се изповядва ревностно, като да е именно религия. И че наистина пет татуировки с пак толкова потискащо съдържание, се превръщат в компас за действие. Просто се прибираш у вас, събличаш се пред огледалото и виждаш, че на кожата ти пише нещо, дето мамата си ебало - и край, самочувствието ти се завръща, като на Самсон, на който му пораснала косата, и пак ще мачкаш злобните човечета. 

 

Казвам го, защото другото име на това явление е социопатщина. И като видиш, че вирее в МВР - до социопат- престъпник е седнал социопат-полицай, които вероятно делят не само мръсни пари, но и божествен произход, те втриса много дълбоко - до злобния мозък на злобните кости.

   Автор: Райко Байчев, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.