В Кабул започна заличаването на женските образи по постери и реклами

В Кабул започна заличаването на женските образи по постери и реклами
16-08-2021г.
53
Гост-автор
Тази сутрин в Кабул се почна със “заличаването” на женските образи по постери и реклами. Скоро жените няма да имат лица и както се казва често за талибаните, това, че не знаят имената на майките си ще стане държавна политика.
Чудя се, как всичко това се съчетава с кресливата лицемерна претенция на вилнеещите левичари на Запад, че защитават женските права? Аха-ааа, сетих се!

Онези 15 милиона и повече жени и деца от женски пол в Афганистан не са точно със същите нужди и права, защото друга им била културата, а мултикултуралистите уважават чуждите култури и така може да се злоупотребяват жени вече всякак на някои места! Това е културна особеност!

Бой, лишаване от образование, изнасилване на деца, принудително женене, изнасилвания изобщо, убийства на жени и изобщо ей такива мултикултурни ислямистки му неща.
Какво ли разбираме ние “тъпанарите”, които не знаем как се лицемерничи?

Същото като в България! Тук корупцията на свързаните с ислямистите на Ердоган и кагебистите в Москва ще да е някакъв културен феномен и затова няма проблем ГЕРБ и ДПС, че са крали милиарди!

Култура! Какво да се прави? Трябва да се уважава!

   Автор: Стефан Гамизов, фейсбук

 

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.