Утре (6 април) в Парламента ще бъде извършено национално предателство.

Утре (6 април) в Парламента ще бъде извършено национално предателство.
05-04-2022г.
35
Гост-автор
Братя и сестри българи,
До мен достигна информация, че утре (6 април) в Парламента ще бъде извършено национално предателство.
Депутатите, които по Конституция трябва да бъдат гласа на българския народ и да защитават интересите на българските граждани, смятат да пренебрегнат волята на над 70% от сънародниците ни, които искаме страната ни да запази неутралитет във военния конфликт в Украйна. Управляващата коалиция и някои опозиционни партии са подготвили решение за изпращане на определен брой танкове и ПВО системи. Това решение ще понижи съществено отбранителните възможности на страната ни и сериозно ще застраши националната ни сигурност.
Освен това, с нашата техника може да бъдат убити, както военни, така и цивилни, което директно ще ни прави участник и съответно мишена за потърпевшите.
Категорично заявявам, че не желая България да изпраща оръжие на която и да е от двете страни, и да бъдем въвличани в братоубийствения конфликт. Аз не желая моите сънародници да се превръщат в бежанци.
Призовавам народните ни представители още веднъж да прочетат клетвата, която дадоха при влизането си в Парламента и да се съобразят с мнозинството от хората, които са ги избрали:
„Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА. Заклех се.“
Братя и сестри българи,
Ако ние не проявим разум и не се противопоставим веднага на това предателско решение, заплахата българите да се превърнем в следващия бягащ от война народ и да скитаме немили-недраги по света ще бъде съвсем реална.
Затова Ви призовавам, ако утре бъде извършено това национално предателство, да излезем на национален протест и да защитим родината и бъдещето си.
 
    Автор: Станислав Недков, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.