Управляващите нямат представа от нищо, освен да кроят корупционни схеми

Управляващите нямат представа от нищо, освен да кроят корупционни схеми
05-10-2020г.
5
Гост-автор
Правителството обмисля ново увеличение на осигурителния доход до 3200 лв. Поредно безумие. Целта е сметката на това корупционно управление да бъде платена предимно от IT бизнеса.
 
В България има само един сектор, който е почти недокоснат от мутрите на ГЕРБ и компания, тъй като те не разбират нищо от тая работа и съответно не могат да управляват IT бизнес, дори да го откраднат, както вече пробват с други.
 
Управляващите вече 10 г. нямат и никаква заслуга за развитието на българските IT компании, но пък в последните години непрекъснато опитват да им пречат.
 
Новината за планираното увеличение дойде в същия ден, в който Microsoft обяви, че ще инвестира над € 1 млрд. в огромен IT проект в Гърция. Същото скоро направиха и от Tesla, както и други технологични гиганти. Да, това е същата Гърция, която е уж в много тежка икономическа криза и се управлява зле. И да, това е същата Tesla, за която от ГЕРБ твърдяха, че преговаряли за завод в България.
 
Отговорността на управляващите е да стимулират сектора с най-висока добавена стойност в българската икономика, който на всичко отгоре работи над 80% за износ. Вместо това те правят всичко възможно да пречат на развитието. В резултат на фригидната и некадърна политика на ГЕРБ големите технологични инвестиции отиват в страни в криза като Гърция и заобикалят България.
 
Тези хора нямат капацитета да управляват, нямат представа как да модернизират страната, нямат представа от нищо друго, освен да кроят корупционни схеми.
ОСТАВКА!
 
Автор: Ивайло Мирчев
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.