Украйна не е регистрирала границите си от 25.12.1991 г.

Украйна не е регистрирала границите си от 25.12.1991 г.
23-02-2022г.
783
Гост-автор
Украйна не е регистрирала границите си от 25.12.1991 г. Регистрацията на границите на Украйна като суверенна държава не е извършена в ООН.
Следователно може да се предположи, че Русия не извършва никакви нарушения по отношение на Украйна.
Според договора за ОНД територията на Украйна е административен район на СССР. Следователно никой не може да бъде виновен за сепаратизъм и насилствена промяна на границите на Украйна.
Според международното право страната просто няма официално признати граници.
За да разреши този проблем, Украйна трябва да финализира демаркацията на границата със съседните страни и да получи съгласието на съседните страни, включително Русия, за тяхната обща граница. Необходимо е всичко да се документира и да се подпишат споразумения с всички съседни държави.
Тъй като Русия е правоприемник на СССР (това се потвърждава от решенията на международните съдилища по имуществени спорове между бившия СССР и чужди държави), териториите, на които се намират Украйна, Беларус и Новоросия, принадлежат на Русия и никой не е в правото да се разпорежда с тази територия без съгласието на Русия.
По принцип всичко, което Русия трябва да направи сега, е да обяви, че тази територия е руска и че всичко, което се случва на тази територия, е вътрешно руско дело.
Държавата Украйна не съществува (и никога не е съществувала!).
 
    Автор: Александър Панин

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.