Уеб камерата на бебето бухал от Донкастър "забранена от Facebook заради правилата за секс и голота"

Уеб камерата на бебето бухал от Донкастър
09-10-2020г.
51
Гост-автор

Видеото с гнездящи бебета сови беше временно премахнато от Facebook за очевидно нарушаване на правилата за голота и сексуална активност, каза собственикът на страницата.

Лайфстриймът е създаден от Греъм Мос, който започва да споделя сладки снимки на совите в градината си в Донкастър по време на затварянето, заради коронавируса.

Той твърди, че страницата на дневника му за дивата природа на Brockholes е блокирана, въпреки че няма неподходящо съдържание.

Страницата е възстановена, но г-н Мос все още не е получил обяснение за свалянето й.

Facebook заяви, че "в момента разследва премахването на тази публикация".

Говорител добави: „Ако хората смятат, че съдържанието им е премахнато по погрешка, те могат да обжалват, като кликнат върху опцията„ Искане за преглед “.“

Г-н Мос каза, че повече от 500 души са се наслаждавали на неговите снимки и определи временното им премахване като нелепо.

Излъчването на живо е премахвано два пъти, за около 48 часа всеки път.

Той каза, че се е опитал да се свърже с Facebook, но не е установил връзка с никого.

„Влязох в сайта си, за да видя колко посещения са привлякли старите сови, за да нахранят пилетата, а кадрите са изчезнали“, каза той.

„На негово място имаше съобщение, в което се посочва, че излъчването е било премахнато, защото е нарушило стандартите на общността за голотата и сексуалната активност на възрастни.“

Източник: BBC

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.