Цветан Цветанов се барикадира заради служители на "Лев Инс"

Цветан Цветанов се барикадира заради служители на
15-11-2020г.
34
Гост-автор
Зад полиция и охрана Цветан Цветанов се опита да се скрие от служители на „Лев Инс“ в Пловдив. Това се случи в събота на 14.11 на откриването на новия офис на партията му, на което хората на „Лев Инс“ се оказаха повече от гостите и организаторите. До спонтанната акция се стигна, след като повече от 45 дни Цветанов се крие и отказва да отговори на въпросите, поставени от хората на „Лев Инс“ преди 2 месеца, а той се ангажира в рамките на 20 дни да отговори, коeто, разбира се, не се случи. Точно заради това служителите на „Лев Инс“ от цяла Южна България пресрещнаха бившия втори в ГЕРБ в града под тепетата, за да му потърсят сметка, защо се крие и  кога ще отговори на зададените му въпроси.
Цветан Цветанов се барикадира заради служители на "Лев Инс"

 

От компанията настояват Цветанов да каже осъзнал ли е колко  щети е нанесъл в предишното си битие на министър на вътрешните работи и ще се извини ли публично на хората, на които навредил, както на лекарите, които нарече престъпници от парламентарната трибуна, на където отново се е запътил?

 

Застрахователите питат още бившия вицепремиер променил ли се е в тези десет години или намерението му е отново да управлява чрез вербална медийна агресия, с обвинения от парламентарната трибуната и присъди от малкия екран, както и с репресии върху цели бизнеси?

От „Лев Инс“ припомниха, че през 2010 по лично разпореждане на Цветанов, офисите на компанията бяха затворени и целенасочено бяха иззети техника и документи, за да бъде блокирана и дори заграбена, а срещу служителите се водеше открита репресия в и извън дружеството. След многократни проверки на компанията и служителите в нея, след стотици ревизии направени на юридическите лица и хиляди на физическите, бе доказано, че нито компанията, нито служителите в нея са сторили нещо нередно, но това остави траен отпечатък върху психиката на служителите.

За да отговори на въпросите им, хората от „Лев Инс“ поискаха да се видят с Цветанов на коктейла по повод отварянето на новия му офис, но притеснен и очевидно неподготвен за този разговор, той се опита да избяга, като се скри и заключи в новото партийно представителство в Пловдив.

 

 

Барикадирането му още повече амбицира присъстващите да бъдат непримирими и да настояват за разговор с бившия втори на ГЕРБ. Това принуди Цветанов да се срещне само с 5 тях, като се скри зад COVID 19 мерките, с което обясни нежеланието си да излезе да отговори пред събралото се мнозинство.

В проведения разговор, силно притеснен, Цветанов не даде логичен отговор защо се е скрил и защо в продължение на два месеца не отговаря на нито един от въпросите, както и на писма и обажданията от страна на хората, на които даде обещание пред Интер Експо център.  Цветанов, затруднен да бъде искрен, се оправда, че не е разбрал естеството на въпросите и отново прехвърли вината за действията си на друг, като отказа да назове име. Притеснен от неочакваната среща, той многократно призова охраната на сградата да се намеси, в опит да избегне неудобните въпроси  и изгубил всякакъв контрол над ситуацията извика полиция.

Останалите извън офиса на партията представители на „Лев Инс“ дадоха своите аргументи за присъствието си на организаторите на събитието и гостите, които приеха мотивите им, а някои от присъстващите на мероприятието напуснаха сградата заедно с хората от компанията и продължиха разговорите си отвън.

 

 

След поредния опит на Цветанов да избяга от „Лев Инс“, служителите са още по-мотивирани и ще продължат последователно да задават своите въпроси, ще търсят отговори за действията му като вътрешен министър,  за се избегне риска да се повтори случилото се с лекарите от Горна Оряховица с други невинни българи.

 

Източник: Гласове 

 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.