Цв. Гълъбова към поета Недялко Йорданов: Срам ме е от Вас, г-н Йорданов!

Цв. Гълъбова към поета Недялко Йорданов: Срам ме е от Вас, г-н Йорданов!
04-01-2022г.
189
Гост-автор
Преди малко тук ми попадна споделяне на това "произведение на поета" Недялко Йорданов и имах "честта" да го прочета. То предизвика размисли у мен. Явно съм доста назадничава и неизвисена и не мога да харесам творчеството на човек, когото не харесвам именно като човек. В случая господинът е несправедлив и нечестен - в словото на Президента юмруци не е имало. Кому е нужна тази лъжа, г-н Йорданов, кому. Или пишете по поръчка на любимия ви син, който е собственик на най-гнусния дезинформационен сайт в нашето медийно пространство.
А за призива ви "Няма милост… Няма прошка... Ако пак за тях гласуват, всичките стотици хиляди трябва да се арестуват" няма какво да кажа. Само едно уточнение, г-н Йорданов - НЕ БЯХМЕ ХИЛЯДИ, А НАД МИЛИОН И ПОЛОВИНА! Всичките ли ще ни арестувате, а? Хахахаха, няма да има къде да ни сложите. Местата вече ще са заети от вашите работодатели и обожествявания от вас вожд на племето еднокнижници, любители на далавери и грабежи, довели народа ни до мизерия.
СРАМ МЕ ОТ ВАС, Г-Н ЙОРДАНОВ!
Само ще добавя, че явно генетиката е точна наука. Във вашия случай веднъж природата е допуснала "грешка". И тя е за добро. Но иначе е много точна!
И една българска поговорка - НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ!!!
Сега очаквам изливането на жълто-кафявата помия върху мен, заради изразеното мнение за качеството на това "произведение на изкуството". Е, няма да се уплаша, няма да ми е за първи път. Както и вашият резил не е за първи път. Всеки сам избира как да премине през живота си. Честито за вашия избор.
 
   Автор: Цветеслава Гълъбова, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.