Цялата приказка как НАТО ще ни пазела и ще свали всички агресори

Цялата приказка как НАТО ще ни пазела и ще свали всички агресори
12-03-2022г.
118
Гост-автор
Цялата приказка как НАТО ще ни пазела и ще свали всички агресори се изпари бвз това даже да е новина номер 1 в света
Вие усещате ли се ква тъпотия е цялата новина с разбилия се в Загреб дрон ?
Дето не знаели руски ли е или украински? (бтв са убедени, че е руско - не съветско, т.е. е ново, производство)
Вие знаете ли къде се намира Загреб спрямо Украйна или Беларус или Русия ?
Значи тоя дрон (по всяка вероятност съветски безпилотен модел 70-те години, архаичен по всички днешни стандарти), трябва да е прелетял поне 560 км (от най-близката украинска граница, като естествено е пуснат от доста по-далеч), да прелети над ДВЕ НАТОВСКИ държави и да падне в столицата на едната .... И то при положение, че цялото натовско небе, особено граничещото с Русия и Беларус се СЛЕДИ ИЗКЪСО!
Ами правете си сметката какъв дизайн са направили съветските техници преди 50 години, та днешните супер мега ултра модрени американски радари не са го засекли и то когато би трябвало да следят ВСИЧКО с оглед на обстановката в Украйна.
Сега, да беше нещо модерно - това би било заплаха за цялото НАТО. Ми утре ще падне дрон с ядрена бомба насред Берлин бе!
Ми ако се беше забил в пътнически самолет?
А ако наистина е Ту 141, производство отпреди 50 години и излязъл официално от въоръжение (на Русия) преди почти 30 години, .... това вече е срам е позор за цялото НАТО, дето иначе ще ни пази от руските самолети и ракети ...
Остава варианта тоя дрон да е пуснат като мишена от хърватската армия да си тестват ПВО-то и да са го изтървали (но никъде не се прокрадва такава версия - или е руски (на първо място) или украински)
И само за справка
Обхвата на тоя тип машини е 1000 км.
Най-близката граница на Беларус (естествено, той не е пуснат от граничната бразда) е над 1600км.
Как точно руснаците биха могли да го пуснат (от Беларус) и това да прелети 1600км при обсег 1000км ... Като в тоя случай би трябвало да мине и над Полша? А нали цялото американско ПВО е съсредоточено там според рекламата?
Или са го пуснали от Крим ? Вече 2500 км ? Тогаз пък минало над Румъния - също голяма реклама на американското ПВО там.
Та, дотук с опорката с подиграването с руслямската/саветската военна техника.
Западните медии го казват - съветски/руски дрон прелетя над ДВЕ натовски държави и падна в столицата на едната. Не се съобщава за опити на НАТО да свали мишената и дори да са я засекли ... Естествено не го съобщават така. Казват само "падна дрон в Загреб, вероятно е руски или украински". Толкоз. И се разчита, че публиката няма да мисли (тя както е тръгнала да го прави ...)
п.п. Ма така е, като имаме Единствената Правилна Гледна Точка и нямаме право да мислим, щото иначе ще ни маркират за убиване ...
И наистина е много странно защо иначе толкова професионалните западни медии не го коментират това, а просто го съобщават като нещо незначително (незначително ще е само ако наистина е изстрелян от местната армия с цел учение за сваляне на въздушни цели - всичко друго е повод за ОГРОМНО притеснение относно способностите на НАТО и кадърността на политиците)
п.п.2, Този модел дронове, Ту141, се използват единствено от УКРАИНСКАТА армия
 
    Автор: Владимир Мицов, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.