"Цялата патология трябва да бъде утвърдена за норма..."

11-02-2021г.
89
Ирини Зикидис
Маркузе има една много известна фраза, която често цитирам, и която е есенция на цялата му идеология: "Буржоазията все още може да бъде победена. Маркс сбърка, че пролетариатът е автентичната революционна класа. Истинската революционна сила на днешния ден са различните малцинства, "гетата", които живеят вън от общия ред. Цялата патология трябва да бъде утвърдена за норма, а цялата норма – за патология. Сливането на политическия и сексуално-моралния бунт е ключово за ефективната опозиция. Тогава най-после ще рухне буржоазното общество."
Нека разгледаме малко по-подробно фразата "Цялата патология трябва да бъде утвърдена за норма...". Виждам, че западната либерална доктрина, стъпила върху съвременната западна лява идеология на Маркузе, е запретнала ръкави и активно и доста успешно работи за "утвърждаване на патологията над нормата", с цел "победа над буржоазията и християнското семейство чрез секусално-морален бунт".
Достатъчно е да дам само три примера от последните седмици:
- Премахването на думи като "майка", "баща", "син", "дъщеря", "той" и "тя" в официалните документи на американския Конгрес;
- Премахването на думите "mother" и "breastfeeding" в болниците във Великобритания, и заместването им с "person" и "chestfeeding";
- Решението транс атлети от мъжки пол да се състезават срещу жени (и естетсвено, да ги побеждават, а понякога, в бойните спортове - дори да им чупят черепите);
„Цялата патология трябва да бъде утвърдена за норма...”
Хайде да видим и продължението; „...а цялата норма – за патология”.
Страх ме е да си помисля какво би трябвало да значи това.
Днес си говорих с мой приятел, доста умно момче, което е искрен поддръжник на Да България, и аз уважавам принципните му позиции. Позицията му е следната "Ще гласувам за тях, защото те ще махнат туморите Борисов и ДПС, и никога няма да посмеят да вкарат тая джендър тъпотия в България. Нищо, че ги финансират американските демократи, които вършат страшни глупости у тях си".
Много би ми се искало да имам вярата на моя приятел, но я нямам. Просто знам, че "тая джендър тъпотия" вече е тук и няма намерение да си ходи, хеле па ако на власт е либерална партия, която ще бъде длъжна да изпълнява стратегическите цели на спонсорите си. Да, "тази джендър тъпотия" вече е тук. Вижте приложения под статуса линк към страницата Ин и Ян. Хората ачик ачик са си казали за какво се борят - "За овластяване на ЛГБТИ общността в България" и „вкарването на джендър програмата в детските градини”. Основни спонсори са им Отворено Общество на Джордж Сорос, Хелзинкския комитет и Америка за България. Мернах също новината, че Варненският университет отваря „ексклузивната и престижна” специалност „Джендър педагогика”.
Брех, ама откога джендърството е наука? Наука с точни, доказани факти? Пропагандата НЕ Е факти. Пропагандата си е пропаганда – прокарване на определени внушения, подпъхнати сред малко полезна информация, преследващи определена ПОЛИТИЧЕСКА адженда.
Вярвам твърдо, че:
-В България има огромна нужда от адекватно и интелигентно сексуално обучение и образование, които да таргетират реалните проблеми на тийнейджърите по тази тема;
-Обществото ни е длъжно да гарантира равноправен и достоен живот на гей хората и хората с различна полова самоидентичност;
Всичко това може и трябва да стане, стъпвайки САМО върху научни медицински факти.
Преди време си направих труда да събера няколко медицински подплатени факта. Те доказват едно. Обективната реалност не се променя според личното самоусещане, колкото и да е голям напънът на прогресистките либерални среди да ни убедят, че субективната полова самоидентичност (gender) може да замени обективния биологичен пол (sex).
Науката е категорична, че говорим за два биологични пола (sex) – мъжки и женски, както и за съществуващи редки изключения. Sex описва биологичния пол на човека, с редките изключения, когато става дума за някакви генетични отклонения. Човек се ражда с 46 хромозоми, групирани в 23 двойки. Биологичният пол (sex) се определя по броя на X и Y хромозомите. По принцип жените са 46XX, а мъжете 46XY. Понякога е възможно човек да се роди с 45X, 45Y, 47XXX, 47XYY или 47XXY, и т.н. Съвременната медицина говори за 2 основни пола – мъжки и женски, както и за съществуващи редки отклонения (обикновено се наричат хермафродити). Статистиката на Фаусто-Стърлинг (2000 г.) сочи, че около 1% от живородените деца показват някаква форма на полова двойственост, а при 0,1%-0,2% се налага специално медицинско внимание и евентуална хирургическа намеса с цел прикриване на вторичния пол. Според източници като Леонард Сакс (2002 г.), процентите са едва 0,018 от всички живородени.
Gender е понятие, което описва как се чувства или самоидентифицира човекът. Да, абсолютно е възможно да си роден мъж и да се чувстваш жена, както и обратното, и към това трябва да се отнасяме с разбиране и уважение. Но това вече не е sex, а gender. В съвременния свят терминът gender се опитва да измести идентификацията по биологичен пол – sex. Точно в това поле на неопределеност се извършва подмяната на понятията и точно това е слабото място на този "научен" подход.
Автентичните полови белези са определящи за пола, и оперативната липса на един или два (след пълна хистеректомия или кастрация по медицински причини) наистина не причислява един индивид рязко към друг пол. Дори след намесата на съвременната хирургия, когато човек придобие изкуствените полови белези на противоположния пол, практически е невъзможно спонтанното самозараждане на автентични полови белези. Тоест, биологичният пол на човека не се променя автоматично, и той не започва да отделя яйцеклетки и менструира, или да генерира сперматозоиди, според случая.
Хората, които искат да сменят биологичния си пол, трябва да имат възможност да го правят. Абсолютно съм убедена, че това трябва да стане след навършване на пълнолетие и при доказан дискомфорт от рождения им биологичен пол. Но да се предлага смяната на пола като баница на промоция пред малки деца, е не само глупаво, но и много, много опасно. Чели сте за 5-6-10 годишни деца на Запад, които вече са със сменен биологичен пол. А чели ли сте за самоубийствата сред тийнейджъри, па дори и зрели хора, след смяна на пола? Статистиката е доста стряскаща, по една причина - децата не са пълнолетни и достатъчно узрели, за да могат да бъдат толкова категорични в избора си.
Това са медицинските факти и те съвсем спокойно могат да бъдат обяснени на децата, категорично подчертавайки, че половите белези, броят хромозоми и сексуалните предпочитания на всеки индивид са САМО и ЕДИНСТВЕНО характеристики, като цвета на косата, височината и кръвното налягане. Следователно, всякакво насилие или репресия срещу личността, базирани на неговите полови белези или сексуално предпочитание, е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Да преследваш човек за това, че е гей или хромозомите му са различни от традиционните, е същото като да преследваш човек, за това, че е синеок, или е висок под метър и осемдесет..
As simple as that.
А сега моля да прочетете внимателно следните ми думи:
Мътната и кална прогресистка либерална идеология, се опитва да легитимира „свободния избор" на пол, не като изключение сред малък брой хора (между 0,018% и 0,2%), а като „изконно право" на всеки, който просто го пожелае, без да се посвени да таргетира неукрепналата детска психика.
РАЗБИРА СЕ, че ако едно дете се чувства неадекватно в биологичния си пол, то трябва да сподели и да получи психологическа подкрепа, а след определена възраст да може да предприеме действия. В случая говорим за ЧОВЕШКО ПРАВО.
РАЗБИРА СЕ, че развяването на идеята за смяната на пола, предствена като гащи на промоция, а не като рядко изключение сред малък процент хора, е пропаганда, обслужваща така добре известната ни либерална доктрина и трансджендъризма. Все пак не всички сме идиоти и някои от нас са чели Cauldwell, Harry Benjamin и John Oliven. В този случай говорим за ПРОПАГАНДА и НАРУШАВАНЕ НА ПРАВАТА НА ДЕЦАТА, чрез агресивни, неподплатени научно доктрини, които след години ще имат фатални последствия за тяхната психика и живот.
Наскоро една дама, медик, беше разпердушинила тезата, че субективната полова самоидентичност (gender) може и трябва да замени обективния биологичнен пол (sex), завършвайки с думите „You don’t get to be offended by science, sorry.” Аз ги повтарям.
You don’t get to be offended by science, sorry.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.