Тръмп начертава ясно началото на една нова ера

Тръмп начертава ясно началото на една нова ера
03-12-2020г.
22
Гост-автор
Изключителна 46-минутна реч на Доналд Тръмп снощи, в която отново показа, че е може би единственият президент на САЩ от Кенеди насам, който не се страхува от Дълбоката Държава, нито играе по свирката й.
 
Президентът, готов да се бори за това, което е обещал на милиони американци, вместо просто да следва начертания от политическия елит път.
 
В речта си той начерта точно и ясно в какво се изразиха огромните изборни измами и как това да бъдат игнорирани днес ще има пагубни последици за състоянието на демокрацията и репутацията на САЩ занапред.
 
С действията си от първия ден на кандидатиране през 2016-та, до последния ден като президент, Тръмп начертава ясно началото на една нова ера сред Републиканците и в политиката на САЩ. Ерата на пробуждане на реакционното дясно от летаргията, в която се намира от десетилетия. Тъкмо отказът му да приеме активните мероприятия на Дълбоката Държава, масовите медии и технологичните компании ще бъде това, което ще роди дългосрочното "Тръмп движение" сред американската десница така, както Рейгън и Тачър имаха свои движения дълго след напускането им на властта.
 
Автор: Кристиян Шкварек
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.