Тръмп иска тази работа и вярва, че може да я върши добре

Тръмп иска тази работа и вярва, че може да я върши добре
04-11-2020г.
21
Гост-автор
Пускам отново тази снимка, освен пак да се похваля, че съм се снимала с американския президент... и за да ви направя едно страшно признание. Тръмп ми е забавен. Още по-ужасно. Тръмп ми е симпатичен. Като комиксов герой ми е сладък. Да личността и риториката му са несъвместими със световната политика. Егоманиак, простак, клоун. Но по-страшното е, драги зрители на това невиждано по размерите си риалити, е, че след 4 години нечуван отпор на институционално, медийно и гражданско ниво, след 4 години, през които съпротивата бе толкова мащабна, че реално не даде възможност на Тръмп да влезе във владение... всичко, което Дълбоката държава успя да предложи е ... едно мумифицирано, изкуфяло и спаружено старче. Не просто физически. Изпразнено от съдържание, кухо бяло чучело, което може да плаши само гаргите. По-страшното от Тръмп е, е че не се намери нищо по-добро от Тръмп.
 
И ако вярвате, че това сламено чучело е лицето на промяната, на правдата и светлото бъдеще, тук е моментът да седна и да поплача за вас.
 
Можем да наречем Тръмп с всякакви обидни епитети и няма сбъркаме. Но Тръмп има едно основно качество. Той иска да е президент, той я иска тази работа и вярва, че може да я върши добре. И я свърши. Факт. Иконимически ръст, невиждан досега в историята на САЩ. Обеща да направи Америка велика отново. И го изпълни. Докато Корона кризата не изтри постиженията му за няколко месеца. Презирам конспиративните теории и техните разпространители, на които все им се привиждат едни тайнствени сили. Затова не мисля да нарека това конспиративна теория, а просто едно навързване на факти. Коронавирусът съществува, той е реален, той причинява смърт на хора със съпътстващи заболявания, дори не твърдя, че е изкуствено създаден... но ИМАМ ТЕЖКОТО ПОДОЗРЕНИЕ, че силата и мащабът на неговото иконимическо и политическо въздействие са изцяло лабораторно-медийно творение. Напишете в Google едно произволно 3 или 4-цифрено число заедно с думите COVID cases (КОВИД случаи) и ще видите че, излиза поне една новина в световния информационен поток с точно този брой заразени. Серизно. Пробвайте. Няма число, което да натракате и да не излезе нещо свързано с вируса. Това не е лош сън. Не е филм на ужасите. Ние живеем в този зловещ сценарий. 1,221,196 са починалите от КОВИД до момента. 6 млн са умрели от глад през последната година. Но ако чукнете в интернет няма да намерите подробни данни колко и къде са загиналите от недохранване. Корона вирусът е Проблемът с най-мащабния ПР в историята на човечеството. Но дали това го прави най-големият проблем наистина. Все ми се струва, че човечеството има далеч по-страшни проблеми, но защо баш Короната бе коронована. “Имам чувството, че кучето или едно от кучетата е заровено в президентските избори в САЩ. Корона истерията ще приключи ако Тръмп бъде избран за президент”! Думите са на .... Мангъров. Айде още едно страшно признание. АЗ СЪМ ТЕЖЪК МАНГЪРОИД! Вярвам на Мангъров. Причината е и лична. Преди 3 години той спаси дъщеря ми Леа от пневмония. Да, почти я бяхме изпуснали. С баща й заминахме извън България за 3 дни и точно тогава тя вдигнала температура. Личният й лекар беше посъветвал майка ми да я увие в мокри чаршафи. И като се върнахме заварихме детето ни полуживо. Тогава не знаехме кой е доцент Мангъров. Наша позната ни даде телефона му. Позвънихме и той дойде на домашно посещение. Видяхме един изключително внимателен, грижовен и компетентен лекар, който на блестящ английски обясни на мен и мъжа ми, че детето е с пневмония. По-късно рентгеновата снимка потвърди диагнозата му. Как мислите ако утре ни настигне Короната дали ще звънна на Мангъров или на Мутафчийски с чувалите.
 
Мда, Мангъроид и Тръмпист. Знам, не го очаквахте от мен. Но беше време да ви го призная.
 
Автор: Ирина Асьова-Диамант
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.