Тръмп: Демократите искат да доведат САЩ до комунизъм

Тръмп: Демократите искат да доведат САЩ до комунизъм
06-12-2020г.
13
Гост-автор

Ако получат мнозинство в Сената, демократите ще се опитат да доведат САЩ до комунизъм. Това мнение изрази в събота настоящият президент на САЩ Доналд Тръмп пред свои поддръжници в щата Джорджия, съобщава ТАСС.

"На тези избори е заложен контролът над Сената. Това означава контрол над страната. Избирателите в Джорджия ще определят коя партия ще управлява всеки комитет, ще пише всеки законодателен акт и ще контролира всеки долар на данъкоплатците. Много е просто. Вие ще решите дали децата ви ще растат в социалистическа страна или ще израснат в свободна държава. И ще ви кажа, че социализмът е само началото за тези хора. Тези хора искат да отидат по-далеч от социализма, те искат да преминат към комунистическата форма на управление, аз не се съмнявам в това", заяви Доналд Тръмп.


На 5 януари в щата Джорджия ще се проведе втори тур на изборите за горната камара на законодателния орган на САЩ. В щата са заложени два мандата, които могат да разрешат въпроса за контрола върху Сената от страна на републиканците или демократите.

Източник: Гласове

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.