“Триморие” ли! Шамар зад врата!

“Триморие” ли! Шамар зад врата!
29-05-2021г.
28
Гост-автор

Коментари от читателите на "Гласове":

Американски войници атакуваха производствен цех в Пловдивско

Това ѝ е капацитета на професионалната американска армия да воюва срещу невъоръжени туземци, знаейки че няма как да ѝ се противопоставят. Виж в Афганистан е било друга манджа.

 

Подкрепям собственика на цеха

Следва да има дело, присъда, наказания и финансово обезщетение на засегнатите лица. Искаме официално извинение от американското посолство и отзоваване на американския посланник.

 

без отговор

Кой ще отговаря за мълчанието на новите овластени и чадъра, който са отварили над безобразните действия на натовските келеши вече 17-ти ден? Имаме ли в дейсвителност правителство? Руски шпиони ли са нахлули в българска частна собственост, въоръжени до зъби и с насочени дула срещи български граждани? Къде са протестните ноти? Къде са изгонените аташета? Къде е мунчо? През кой джоб му е влязъл дявола?

 

докога така?

Борисовците ни подслушват, американците ни заплашват, руснаците ни “шпионират”, въобще пълна лудница, а ние слушаме мъдростите на бабата на Папата.

 

венсеремос!

Вече нямам нищо против партизаните на Жан Виденов. Все пак някой трябва да пази България. Тия наши тюфлеци няма да го сторят със събути гащи.

 

скука

Това да не е фейк нюз? Ако е истина означава,че тези другари с автоматите си ходят безконтролно из цяла БГ,и могат някой ден да убият някой. Ще го нарекат нагло по краварски приятелски огън. Кой в БГ носи отговорност за движението на тези? Поне бг език знаят ли,че хората да могат да се разберат с тях?

 

“Триморие” ли! Шамар зад врата!

Радев, така ли ще я караме? Вече окупирана държава ли сме? Веднага трябва да бъде изгонен американския посланник!

 

с робите, така

Дойде време и за "горчивото". Триморието, а? Втори мандат, а?

 

mi6osp

Президентът Радев методично стяга примката около врата на мутрите.

Зодия Прасе

Хитър е президентът: бившите югославяни като видят каква мизерия е в нашата европейска страна, ще им се отще членство в ЕС и спорът автоматично ще отпадне.

 

Живка Павлова

Всеки, който има ученик в по-ново време, знае, че се ходи целогодишно на „зелени“, „бели“ и „сини“ училища. Цитат от майската училищна поща на по-малката ми дъщеря, която учи в частно училище: „В случай, че предстоящата заповед на Министъра на здравеопазването разреши ученическите пътувания, подготвяме възможност за морски приключенски лагер от 20 до 25 юни за всички ученици.“ И още един, седмица по-късно: „Проектът за държавно финансиране на дейности, по който кандидатствахме, бе одобрен и благодарение на това, можем да предложим на семействата на учениците в бъдещи 1-ви, 5-ти и 8-ми клас да кандидатстват за безплатно обучение през учебната 2020-21 година за дейностите по учебен план. Училището ще приеме 20% от учениците в тези класове за безплатно обучение.“ Преди да ми скочат феновете на Радев, казвам, че не защитавам досегашното управление, през миналата година имам дори и спечелена битка за социална кауза. Искам само да обърна внимание, че нито идеята за подпомагане на бизнеса чрез училищата, нито безплатният елемент са някакви нови идеи. Понеже се обсъждат критерии за подбор, да предложа и аз: „нашите“ деца отиват, „вашите“ – гледат. Какъвто и да е критерият, ще е пореден повод за разделение и отчуждение. Хората искат отговор на други въпроси, много по-важни и съществени, но не ги получават, напротив – получават противоречиви сигнали и това е пагубно за психичното им здраве, ерго и за физическото.

 

"Всяко училище ще може да изпрати до 70 деца."

Задават се дела за дискриминация, май?

 

бе/з/капейкин

И малко руски ученици да поканиш, че и там не ни долюбват...

 

чугун

Връщане към соца за избрани. Как ще се дава на хотелиери ,като бюджета е къс? И как ще избирате по 70 деца от училище за безплатно летуване в другите ще гледат отстрани ли?

 

хехе

Как бюджетът има сериозни проблеми, но намират буфери за подобни програми за безплатни почивки?! Стига лъжи!

 

Чочко

Липсват само безплатни кебабчета и бира, за да се възцари всенародно веселие по паркове и градинки.

 

мерки в помощ на бизнеса

Единствената мярка в помощ на бизнеса е - да не му пречите с "мерките". Ама как ще стане тази работа ?

 

Аман!

Таман се отървахме от един, и хоп! Поредните разказвачи на сладки приказки. Създайте условия на хората да работят и заработват!

 

Министър Петков

се отклонява от основната задача на служебното правителство: да организира и проведе парламентарни избори.

 

Мунчо спасов

така е . днес се управлява според медийни публикации. това е новото нормално на РР.

 

Нончев

Едно напомняне и една прогноза! КТБ се срина с любезното съдействие на Орешарски и Чобанов, мощно свързани с УНСС! ББР ще я сринат Петков и Василев, възпитаници на Харвард! Зад първите стояха ДПС и ДС, но кой ли стои зад вторите? Не разбирам само защо да си възпитаник на Харвард е непременно нещо положително, че и на ползу роду? Напротив!

 

претенциозната посредственост ще ни затрие!

Структурата на един бюджет се определя от философията и идеологията на едно правителство! Дали са леви, либерални или десни, или популистки! Не е работа на служебен министър на финансите да се занимава със структурата на бюджета, освен ако не му е обещано да бъде министър и в редовно правителство! Впрочем това, че повечето министри се държат като да са избрани от парламента за 4 години, дразни наистина!

 

Tschuntscho

В Средновековето е съществувало убеждението, че със смяна на царя, нещата ще се оправят. Вярата в добрия цар е била водеща идея при много селски въстания. Но ще напомня приказката за премяната на Илия...

 

terrarium

Хак ти е, Борисов, да те тричат с лъжи! Ти малко ли лъга през тези години? Много и все напоително. За "репресирания си дядо", за миналото си от детска възраст до 2000-та, за управленските си решения и политики. В първата десетка си на измамниците в нещастната ни с такива управници родина.

 

Наблюдател

Бойко, 10 години те търпяха, а ти не можеш да изтърпиш два месеца.

 

Лъжи, лъжи, лъжи

Да ама това се отнася за ГЕРБ!

 

smb

За първи път от години нещо смислено. Искам това "служебно" правителство да служи поне още 5 години!

 

Живка Павлова

Намирам разлика между действията на сегашното служебно правителство и предишни служебни правителства. Сегашното, стува ми се, доста агресивно и реваншистки се е заело с някакъв „ремонт“ на държавата, за който всъщност не е „оторизирано от суверена“, ако ползвам риториката на Слави и компания. Прави се доста „на юруш“ от неподготвени хора. Не оспорвам деловите им качества въобще, сигурно имат, но е доста самонадеяно от първия ден да раздават оценки, преди „новото началство“ да са имали възможност да се запознаят по-задълбочено с материята, която така охотно огласяват. Как така знаят предварително? „Звездите им го говорят“ явно.

 

Ганьо

Добър ход от Рашков да обяви какво знае, когато той реши....така държи герберските калинки под постоянно напрежение.

 

Атанасов

Вътрешният министър Бойко Рашков е прям. Това не се харесва на мнозина.

 

Мечо Кух

Рашков е заложник - и на собственото си желание за мъст, и на желанието за отмъщение на кукловодите! Зле ще свърши тази заложническа драма! Много зле!

 

Никола Тесларов

Щом се върнахме на подслушване на политици, наводнени и унищожени доказателства, значи никакви кражби, безобразия и далавери няма! Както, между другото, нямаше и при правителството на Герджиков! Държавата е финансово добре, чакат се пари от ЕС и кога ако не сега е най-доброто време за поредния фалит, а преди това плячкосване! Истината за състоянието на държавата няма да я чуем, понеже ако ни я кажат ще върнем Борисов на власт и без избори! Поголовната чистка не е за да изкоренят модела, а за да не ги гледа никой как се вкопават във властта в съкратени срокове, с идеята творчески да го надградят! Модела, де! Нито един от назначените от служебното правителство няма да напусне доброволно поста си! На тези хора високоплатена и престижна държавна длъжност им е обещана по рождение и им се полага по право, така са възпитани! В частния бизнес ги чака сигурен фалит, но схемите за грабеж от държавното са им в ДНК-то! Ювелирна работа на политтехнолозите! ГЕРБ не са в час!

 

чичото

След час ще бъде уволнен и председателя на съюза на филателистите! Утре да се готви за уволнение ръководството на съюза на пчеларите!

 

Иванка

Мдаа. Май, май копираме Костов. Навремето удари Мултигруп, но за да застане на каналите им. Стани Да Седна.

 

Бизнесът плаща на всички

Както е плащал на гербаджиите, така и на актуалните им врагове.

 

Маги

Парите са наши, събрани от нашите данъци! Защо не трябва да знаем истината?!? Кого трябва да прикривате и защо? Всичко трябва да се каже на народа, защото това са негови пари, а не на управата на ББР и техните адвокати! Не лични пари на тиквата или неговото правителство! Не на управата и или на надзорния и съвет!

 

Иванка

Чета форума и не вярвам. Заглавието е за ОТНЕТ ДОСТЪП ...... на настоящият министър на МВР, т.е. назначено е лице с ОТНЕТ ДОСТЪП. Е прав е Трифонов, НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

 

;-)

Видно е, че всеки който иска да става политик и управник, трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да минава психотест и психиатричен преглед!!!

 

Никола Тесларов

Ако Бойко Борисов е оня сикаджия и оня диктатор, за когото слушаме от години, дали Бойко Ноев и Калин Манолов щяха да си хортуват така хайлайфно и удобно разположени в Латернатива, м? Едва ли! Значи някой лъже! Впрочем и житейски погледнато идва момент, в който всеки от нас трябва да понесе последиците от постъпките си, както и да се сблъска челно с пропагандата, на която е слугувал! Знае се, че секретната информация е надлежно събрана, но дано поне веднъж се използва навреме!

 

Христо

Всъщност, освен реваншистки лозУнги, не се чува сериозен аргумент... Така ли ще я караме?...щото може и другите за вземат сопите и търнокопите и слънчегледите...и тогава, който остане... Не виждам светлина в близките 1-2 години за държавата...Така пичове, не се правят нещата.... Така се правят превратите..

 

зелен чорап от НАТО

Само за две седмици служебният кабинет сътвори толкова безумия, колкото предишното за две години, няма демутризация, а ремутризация и президентът е виновен за тоя апокалипсис.

 

Досьо Досев

Вашите мутри - вън, нашите мутри - вътре

 

Пенчо

Не смея да си взема отпуската, ще ме помислят за гербаджия.

 

Зелената сделка е….

…евфемизъм зад който се крие ЗАКРИВАНЕ НА ИКОНОМИКИТЕ . Това добре си го набийте в главите, защото никой глобалист-сатанист няма да ви го каже 1/1. Но заедно със съкращаването на населението логично върви и закриване на икономиката. Ей това - те наричат “зелена сделка”

 

Атанасов

"Зелена сделка" = "Едрите риби ядат черен хайвер, дребните - зелен хайвер"

 

Ама де!

Внимавайте какво пишете, че Тошко ще реже части от тялото за такива приказки.

 

 
 
Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.