Трябва да застанем категорично в подкрепа на Франция

Трябва да застанем категорично в подкрепа на Франция
30-10-2020г.
5
Гост-автор
Като българи и европейци, днес трябва да застанем в категорична подкрепа на френския народ и Франция, която и в 21 век продължава да носи факлата на свободата, равенството и солидарността - факлата на европейската цивилизация.
 
Французите имат късмета да бъдат водени в тази битка с мракобесието на фанатичния екстремизъм от силен и категоричен лидер, който няма да отстъпи и предаде нацията си и общността ни.
 
За наша беда, България има за премиер, човек, който вместо да застане категорично и еднозначно в подкрепа на Франция и Макрон, за пореден път доказа, че не е достоен нито за функцията, на чело на която му остават няколко месеца най-много, нито за предизвикателството на епохата ни.
 
Разликата между големите нации и робските народи е в това, че техните лидери стърчат гордо, отстояват и воюват за ценностите им, докато другите си навеждат главата, за да не им бъде отсечена. Лидерите са тези, които носят отговорността за това каква е една нация - светеща с цената на всичко или чезнеща снишавайки се.
 
Автор: Иво Божков
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.