Този свят полудя и всеобщата лудост превзе нашето битие и съзнание.

Този свят полудя и всеобщата лудост превзе нашето битие и съзнание.
16-02-2021г.
8
Гост-автор
Вчера слушах изповед на Бил Гейтс в която уведомява гражданите на планетата Земя т.е. нас, че на него му било мъчно за Земята и щял да да се пробва да я спаси. Другите, след като сме тръгнали за Марс, прав ни път, но той остава да се бори за тази умираща планета и ако трябва ще загине в тази лично негова борба с физичните закони.
Не ме разбирайте погрешно, чул съм много изречени глупости от този човек, но си мисля дали наистина американците му вярват и в крайна сметка той дали се чува какво говори. Защото ако му вярват, означава, че американските граждани са лишени от базов интелект, а човешките и научни символи на това общество са деградирали до съвършенство.
--------------------------------------------------------------------------
Лошото е, че тази зараза се пренесе и у нас, след като държавници и политици запяха в общ хор за изкуствения интелект, който бил дошъл вече в нашия живот и ще го направи прекрасен. Провеждал съм обучения и оценяване на длъжностни лица с висока компютърна грамотност и съм написал повече двойки за изречени бисери, свързани с изкуствения интелект, от всичко останало. Причината е много проста - не следвай глупостта на изкуствените хора, защото те нямат и грам представа какво точно е изкуствения интелект, именно и защото все още не са разбрали какво представлява естествения им интелект.
-----------------------------------------------------------------------
Този свят полудя и всеобщата лудост превзе нашето битие и съзнание. Хора, които не могат да си избършат собствения сопол държат пламенни речи, грубо манипулират и объркват напълно невинни души, които все пак имат право на лично щастие и живот. Каквито и да са те. Затова, моля всички политици, кандидат политици, политексперти и държавници:
Не говорете неща, за които само сте чули недочули от Бил Гейтс и подобни тихоокеански футуристични екземпляри - науката, приложната наука и интелектуалния разврат, са много различни неща. Говорете на гражданите само неща, които наистина знаете и това е напълно достатъчно да ви харесват за водачи. Политически водачи.
Нека остане завинаги затворен въпроса: Накъде точно ще ги водите?
 
   Автор: Николай Марков,фб
 
 
Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.