Този свят няма как да работи така. Балонът ще гръмне.

Този свят няма как да работи така. Балонът ще гръмне.
15-02-2022г.
90
Гост-автор
На Славейков нашите градски либерални кретени са надраскали афиш на китайска фотоизложба с надписи и обвинения за китайски геноцид.
Не са споменали към кого точно е геноцида, вероятно им е трудно да запомнят "уйгури" като им знам географската импотентност. Забележителна е неграмотността им спрямо география, история или етнически особености на другите страни. Потресаващо лицемерие е това.
За ваша информация, уважаеми кретени, крякащи срещу Русия и Китай по медиен сигнал, уйгурите са нарастнали 3 пъти за 50-60 години, а прирастът им е по-голям от този на етноса "хан".
За разлика от тях индианците са се смъкнали до тотален минимум и са ги навряли в резервати.
Сигурен съм, че градските кретени много са се загрижили за мюсюлманското население по света, особено за палестинците, нали така? И за мюсюлманите в Близкия изток. За 10 години американците хвърлиха около половин милион бомби в мюсюлмански страни, изтребиха 1 милион иракчани за да им изсмучат петрола, не видях да ревете за тях.
Също не видях някой от либералните кретени да обелва дума за уйгурските джихадисти в Сирия, които колят и бесят, и гонят сирийци от собствените им градове. Уйгурски джихадисти, които се обучават и радикализират от натовски съюзници. Затова ги дерадикализират в Китай.
И всичко е, защото Запад се облизва за богатите на ресурси западни провинции на Китай. И щото не са свикнали да не им се подчиняват и слугуват.
Само Nike имат 109 завода в Китай. За сравнение, имат само 3 в Канада. Къде мислите ви се правят частите на лаптопите и телефоните? И сега умират от страх да не би стандартите и цените да не се увеличат там. Искат подчинение и робство.
Този свят няма как да работи така. Балонът ще гръмне.
Сега очаквам пак някоя от либералните патки да цъфне и като зомби да повтори, че познава "уйгури", които му разказват за ужасите в Китай. Така, както ми разказваха на мен колко сирийци познават. Това с познаването не стана ли вече досадно?
Ама иначе един град не знаете да изговорите правилно, нали?
   
    Автор: Дахер Фарид, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.