Това е мафията - хибридно чудовище, получено от смесването на власт и престъпност.

Това е мафията - хибридно чудовище, получено от смесването на власт и престъпност.
12-11-2021г.
21
Гост-автор
Какво нередно виждате в тази снимка? Да, очилата, вратовръзката и изпълненото с прекалена тленност сако стоят някак странно. Като добавени от несръчни детски ръце.
Нередното, обаче, е отвъд тази снимка. Всичко, което не виждате. Този човек беше първо шеф на СДВР, после и министър на вътрешните работи, но след като поизпусна нещата, особено с побоя над децата зад колоните на министерски съвет, Бойко Борисов си го прибра в парламента. Стана депутат за чудо и приказ, гордост на ГЕРБ.
Днес МВР разпространява видео кадри, в които този висш полицай, олицетворението на министерството, е в прекрасната компания на висши софийски бандити, още през 2005. И не си представяйте ченгето Ал Пачино, който се среща с Робърт Де Ниро, за да си измерят размера на пистолетите. Не, тук става дума за класически пример как държавата се слива с престъпните групировки – чрез кръвно побратимяване, чрез лично обвързване. Именно това е мафията - хибридно чудовище, получено от смесването на власт и престъпност.
Този човек се казва Младен Маринов и неговото име е в листата на ГЕРБ и за тези избори. Ако гласувате за ГЕРБ, гласувате за това този човек да получи имунитет. Тоест го прикривате от правосъдието.
Наистина ли сте готови да го направите?
 
   Автор: Радослав Бимбалов, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.