Тотомилионерът от Покровник е направил опит за самоубийство

Тотомилионерът от Покровник е направил опит за самоубийство
02-11-2020г.
25
Гост-автор

Спечелилият преди 3,5 години почти 1,7 милиона лева от Спорт тото 2 Румен Пеовски е направил опит за самоубийство, съобщава Dir.bg. Той е сторил това, поглъщайки селскостопанска отрова Б58. Информацията първи съобщи Struma.com.

59-годишният мъж от село Покровник е приет вчера в реанимацията на МБАЛ-Благоевград в критично състояние, което не позволява транспортирането му в София. Към момента не е ясно защо Пеовски е посегнал към отровата.

През април 2017 г. безработният мъж спечели джакпота от близо 1.7 млн. лева в играта „6 от 42“ на спортния тотализатор с фиш на стойност 1.20 лева. Печалбата дойде при Пеовски с числото 3 – в последния момент той решил да промени числата, с които играел 30 години, и вместо 2, избрал 3.

Голямата печалба обаче му донесе само неприятности. Няколко месеца, след като удари джакпота, Румен Пеовски бе настанен в психиатрия за 3 месеца по искане на Районната прокуратура заради нападение над съседи с косачка и ловна пушка.

Съседи разказват, че мъжът злоупотребявал с алкохола и ставал агресивен, а за капак негов приятел го даде на съд.

Приятелят му имал претенции към половината от печалбата, тъй като от години двамата играели с общи числа, и освен това е платил 60 стотинки, което е половината от печелившия фиш.

Румен Пеовски живее сам след смъртта на майка си. Съпругата и двете му деца от години са в чужбина.

Източник: onovini.eu

 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.