Тошко Йорданов: Това е предателство. Осигуриха комфорт на Гешев

Тошко Йорданов: Това е предателство. Осигуриха комфорт на Гешев
09-08-2021г.
18
Гост-автор
”Изправи се! Ние идваме!” са предатели. Това, което заявихме и изпратихме и на трите партии, беше всичко, което договорихме на разговорите - прекрасна програма с прекрасни цели, които всички уж искат. Всичко, което трябва да прави един кабинет. Не подкрепяйки този кабинет, тези неща няма да се случат. Към момента една от така наречените партии на протеста предаде тези искания, предаде хората, които протестираха. Гешев може да е спокоен за съществуването и комфорта си в близките месеци, защото предателите от ”Изправи се! Ние идваме!” му го осигуриха.
 

Това заяви пред bTV Тошко Йороданов от "Има такъв народ" по повод позицията на "Изправи се! Ние идваме!". От формацията категорично заявиха, че няма да дадат подкрепата си за проектокабинета на ИТН, който би трябвало да бъде глауван в сряда.

 

"Нека видим какво ще стане с другите партии и ще видим дали ще внесем за гласуване предложението. БСП направиха витиевато изявление. Единственото окончателно е на титаните на морала - Манолова, Дончева и Хаджигенов. Адвокат Хаджигенов обяви, че веднага ще се жертва за министерско кресло в миналия парламент, после каза, че ДПС е част от политическия живот и боло нормално да се водят разговори с тях. Манолова и Дончева са хората, благодарение на тях сводниците в тази страна са с по-малки присъди. Радвам се, че чертата беше теглена от тях", посочи още Йорданов.

 

Той отново повтори, че към момента решението е в ръцете на така наречените партии на протеста. "Има такъв народ" не разчита на нищо. Утре ще е ясно какво решение ще вземат и от ИТН и ще бъде ли внесен за гласуване в пленарна зала проектокабинета на формацията.

 

Йорадов обаче е категоричен - кандидатурата на Петър Илиев за виепремиер и шеф на МВР няма да бъде оттеглена.

 

"Да сте ни чували някога да казваме какво да правят БСП или да сме давали съвет на демократичното формирования? Всеки да си гледа неговата партия. Петър Илиев е прекрасен юрист. Един от малкото хора, които са печелили дела срещу КС. Другите, които минават за юристи, нека се похвалят с това. Как би реагирал нормален човек, когато три седмици му унищожават кариерата с лъжи", посочи още Йорданов.

   Източник: frognews

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.