Тодор Станчев: Държавата е против нас. Налага се масова психоза, без реални доказателства

Тодор Станчев: Държавата е против нас. Налага се масова психоза, без реални доказателства
26-03-2021г.
87
Гост-автор

Коктейлът“ на AstraZeneca съдържа аденовирус от шимпанзе, генетично модифицирани човешки ембрионални клетки и различни продукти на генното инженерство. Хората трябва да имат право на избор и да вземат информирани решения. В момента, не само че  никой нищо не знае със сигурност, но и се налагат рестрикции и ваксинации с неясни заповеди, базирани на съмнителни документи. Това заяви в интервю за Дарик радио кандидатът за народен представител и втори в листата на ПП АБВ за 16 МИР Пловдив – град Тодор Станчев.

Станчев отстоява тезата, че:  Всички мерки, свързани с епидемията от коронавирус трябва да бъдат премахнати, защото единственото, което може да се "измери" в момента е, бързото обедняване на българите и бързото забогатяване на тези, които налагат мерките.

Личният ми мотив да се включва в парламентарните избори тази година, е всичко, което се случва в страната, а то не е нормално. Обедняването на българския народ  е основната причина, поради която всички трябва да искаме да се промени качеството ни на живот. Тези, които определят битието ни сега, носят отговорност и за децата ни - децата, които трябва да останат да живят в България и са бъдещето на държавата, коментира още Тодор Станчев.

В подкрепа на тезата си, той цитира документ, качен и в официалната страница на НЗОК,  който е издаден, съгласно първоначалните указания на Световната здравна организация, свързани с новия код за отчитане на заразените с коронавирус и действията по време на пандемията. Парадоксалното в случая, според него е, че документът на НЗОК е с дата 30 март 2020 г., а указанията, разпратени до директорите на РЗОК, влизат в сила със задна дата от 13 март 2020 г. – денят, в който държавата бе затворена по време на първата вълна от епидемията.

На база въведения от СЗО нов код за коронавирус, при установяване на новите случаи на заразени в страната, започват да се използват U07.1 и U07.2 като основни диагнози при пациенти, лекувани по няколко клинични пътеки. В документа на НЗОК е записано: „Тези кодове вече трябва да се използват като основни диагнози при пациенти, лекувани по тези КП“ и лечението им не трябва да се вписва с код на основната диагноза „Грип с други респираторни прояви“.

От този момент за потвърден случай се приема и всеки пациент с лабораторно потвърдена инфекция с вируса на COVID-19,  независимо от тежестта на клиничните признаци и симптоми. Т.е. тези заповеди реално нареждат на лекарите да няма повече болни от обикновен сезонен грип и всички да се диагностицират с COVID-19, категоричен е Станчев. Ковид кодът трябва да се използва и когато лабораторните изследвания са неубедителни или не са налични, а хората с оплаквания са само клинично диагностицирани с грипоподобни симптоми. Потвърденото с PCR лабораторно изследване, също е спорно, но заедно с пациентите с установен коронавирус, карантина се налага и на хиляди здрави.

Всичко, което е прието без доказателства, може да бъде отхвърлено без доказателства. Коронавирусите съществуват не от вчера, но кой от нас е видял документ, доказващ изолирането точно на COVID-19, коментира още пловдивският кандидат за народен представител от АБВ.

Стига се до момента, в който година по-късно, пътеката за лечение на COVID в болниците у нас вече достига 10 000 лева.

Не е тайна, че аз съм привърженик на доказания инфекционист доц. Атанас Мангъров. Той е прав за всичко, което говори от началото на пандемията. Държавата е против нас. Правата на хората се нарушават по всички направления - от носенето на маските до ограниченията, които се налагат при пътуванията.

По отношение на ваксините той апелира към всички, добре да се запознаят в детайли с тяхното съдържание и да вземат информирано решение дали и защо да отидат да се ваксинират.  Хората трябва да прочетат, че това, което ще им бъде инжектирано съдържа аденовирус от шимпанзе, клетки от генетично модифицирани човешки ембриони и други съставки, плод на генното инженерство.

Със сигурност е ясно, че „продължителността на осигурената от ваксината защита е неизвестна, тъй като тя се установява във все още продължаващи клинични изпитания“, както съобщават и официалните източници.

Това, на което сме свидетели в момента, е само пропаганда и дезинформация, на база на които се насажда страхът у хората, коментира още Тодор Станчев, който има над 130 000 последователи в социалните мрежи. Той смята, че мнозинството от българите изпълняват това, което им казват и налагат управляващите, без да се информират допълнително. А рестрикциите, налагани от НОЩ се подчиняват на инструкциите на СЗО и препоръчителните протоколи за действие от ЕС.

Който си мисли, че тези, които не искаме да се ваксинираме, сме просто конспиратори, да си припомни само някои факти – примерно времето, в което се говореше за биологични войни и масови пандемии, но никой не вярваше, че това време ще настъпи в наши дни.

Сега отговорността на всички ни е насочена към живота на нашите деца и на това, което им оставяме в наследство, категоричен е Станчев.

---

Тодор Станчев е кандидат за народен представител и втори в листата на ПП АБВ за Пловдив (16 МИР) - № 102

42-годишният бизнесмен от Пловдив е семеен с две деца. Развива дейност в областта на превозите и куриерски услуги.

    

Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.