Тиери Боде: Антиглобалистите в Европа да се обединим, ЕС се срива, заради Украйна, LGBTQ и други

Тиери Боде: Антиглобалистите в Европа да се обединим, ЕС се срива, заради Украйна, LGBTQ и други
12-09-2023г.
0
Лентата

Холандците се насочват към Унгария заради последователната й антиглобалистка политика, казва холандският политик Тиери Боде. Унгария се превръща във водеща дестинация за холандците и част от причините за това са свързани с политиката, смята холандски депутат и основател на партията „Форум за демокрация“.

„Много се вълнувам, че съм тук, в Унгария, защото от години съм голям почитател на вашата страна“, заяви в неделя холандският депутат и парламентарен лидер Тиери Боде.

Говорейки в популярния подкаст за политика на сигурност в Youtube Ultrahang, холандският депутат и основател на консервативната партия „Форум за демокрация“ заяви, че много хора тук не го знаят, но Унгария е една от любимите дестинации на холандците в наши дни, а причината е, че Холандия има огромен проблем с имиграцията и либералната политика, като много хора виждат в унгарското правителство антидот на тези проблеми.

В същото време холандците все повече отхвърлят новите идеологии, дневния ред на налагане на LGBTQ и има нарастваща опозиция срещу еврото, което според Бодест „е катастрофа“.

В отговор на тези въпроси „Унгария е водеща“, каза холандският депутат.

Боде предложи антиглобалистите в Европа да сформират съюз, тъй като „Европа се срива в посоката, която ЕС е избрал във връзка с войната в Украйна, която е тотална катастрофа за континента“.

Войната в Украйна беше провокирана от НАТО, под натиска на американската индустрия, каза той и добави, че „военният комплекс си помисли: „Сега е наш ред да започнем война и тогава ще спечелим малко пари“.

Според Боде стотици хиляди украинци губят живота си ненужно, така че Европа трябва да се върне на масата за преговори и да постигне споразумение с украинците, руснаците и европейските нации, защото сегашната ситуация не е добра за нито един гражданин.

Той също така заяви, че смята за глупаво и възмутително, че всеки, който заеме позиция в подкрепа на мира, веднага бива обявен за руски шпионин или фашист.

„Този континент вече не мисли, политиците ни са с изгубени мозъци“, добави той.

Говорейки отново за Унгария, той каза, че това, което харесва в министър-председателя Виктор Орбан, е, че той мисли за следващото поколение и за поколението след него.

„Нашият министър-председател няма деца, а веднъж в парламента се проведе дебат, в който се оказа, че той никога през живота си не е имал сексуални отношения с никого“, каза той, визирайки отиващия си министър-председател Марк Рюте. След това Боде казва, че Рюте е човек, който е откъснат от реалността и човешкия опит.

Според Боде политиката на Рюте е била толкова крайна и „либерализмът е идеология, която се появява от нищото, докато това, което се случва в Унгария, е вид политика, която ние предлагаме, основана на опита на хората“

В същото време в Нидерландия „е невъзможно да се купи бензин, хората не могат да си купят жилище, почти невъзможно е да се създаде семейство, което е последица от семейната политика„, казва Боде. Той добави: „Има и програми за транссексуалност, в които децата са задължени да участват, а цялата страна стене под тежестта на санкциите, които трябваше да наложим на Русия.“

Източник: RMXnews, kritichno.bg

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.