Терористичните атаки са резултат от либералите и техните политики

Терористичните атаки са резултат от либералите и техните политики
04-11-2020г.
56
Гост-автор
Атентат във Виена, множество нападатели, координирани - все още неопределен брой убити и ранени. Видеата в интернет са потресаващи - престрелки с автоматични оръжия като по време на война в центъра на един от най-спокойните и приятни европейски градове.
 
Съжалявам, но този път няма да има "крилати хусари" от Полша, които да спасят Виена - феминистки и либерали по улиците на Варшава им оскубаха крилата в името на аборта, а Европейският Парламент им завърза краката и човките с резолюции, наказателни процедури и действия срещу "консервативните режими" на Качински и Орбан. Родните либерали като Радан Кънев, впрочем, също гласуваха за тези резолюции.
 
Всички тези атаки, които виждате да се случват все по-често на континента ни са директният резултат от либералите и техните десетилетия на полики в сферата на миграцията, политическата коректност, "толерантността" и прочее. Всички, които имаха смелостта и силите да застанат против този курс бяха заглушавани и отстранявани един по един - Инох Пауъл в Англия, Пим Фортейн в Холандия, Качински, Орбан и редица други днес.
 
Престанете да се чудите "защо Европа не се надига срещу този проблем". Няма как да го направи, докато я държи вързана конкретен режим, с ясно начертани цели за бъдещето. Вие, вашите народи, култури, истории и вяра не са част от това бъдеще. Съжалявам.
 
Автор: Кристиян Шкварек
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.