Теория на конспирацията

Теория на конспирацията
05-01-2022г.
128
Емил Йотовски

Добре дошли в теория на конспирацията. За да се ориентирате по-лесно ще се опитам да ви припомня разни твърдения от вече миналата година, които бяха заклеймени като конспиративни, но, уви, се оказаха истина:

        Зеления сертификат и въобще разделянето на обществото на някакъв принцип, обоснован на свободна воля е недопустимо и невъзможно. Да… Само година след това ние живеем с тази истина. Нямаше нито една държава и нито една конституция, (с изключение на няколко африкански държави, чиито президенти умряха в рамките на половин година) която да устиска пред този глобалистки натиск. Вече всички сме сертифицирани. Не по-здрави! По-сертифицирани!

Ваксината предпазва от разболяване. Всички знаете колко е вярно. Това твърдение претърпя модификации. Първо се твърдеше, че ваксината е панацея и предпазва от заболяване, после твърдението премина в това, че ваксината предпазва от тежко протичане, а в момента живеем с тезата, че не ваксината, а само бустерната доза предпазва от тежко протичане. Да. До колко можете да броите?

        Ваксинацията  ще е доброволна и няма да се ползва като инструмент за отнемане на човешки права. Ехо? В Австралия вече има концлагери за неваксинирани! Ехо? Наистина ли не знаехте?

        Няма да се ваксинират деца! Да, но само бе пропуснато да се отбележи децата на кой точно няма да се ваксинират. Всичко сочи, че следващият натиск ще бъде насочен именно към децата ни. Това още е теория на конспирацията, но ще си говорим след половин година.

А глобалистките опити да се даде свобода на децата да могат да взимат решения за своята ваксинация без съгласието на родителите си? Подло.

        Сенилната Европа се успива с мисълта, че против безогледното налагане на ваксините са само крайни десни. Не знам кои са крайни десни. В случая крайно десни звучи както едно време се използваше „враг на народа“. Когато някой е неудобен, значи е враг на народа. Когато някой не е съгласен с ТКЗС-то, е враг на народа. Когато някой иска да носи дънки, е враг на народа. Така де… За да не си враг на народа, беше необходимо само да нямаш мнение, критичност и воля. Какво толкова?

 Забелязали ли сте, че в момента не съществува разнообразие от ваксини. В по изперкалите демокрации забраниха аденовирусните ваксини. При нас се очаква подобно нещо, защото ние чинно взимаме пример от европейското малоумие. Да не говорим, че за пептидни ваксини и дума не се казва. Вече има такива. Всичко живо трябва да се нахака с вирусно РНК. И никой не задава простия въпрос: защо?

        Набързо споменавам още няколко факта, обявени като конспиративни теории:

        Няма да може да ходите на работа без ваксина.

        Няма да можете да изпиете едно кафе без ваксина.

        Няма да можете да се изпикаете без ваксина.

        Скоро няма да можете и да се ожените без такава.

        Няма да може да си пратите детето в детска градина без: първи етап – родителите му да са ваксинирани и втори етап – без самото то да е ваксинирано.

        Ако това не е достатъчно, ще се вкара и допълнителен данък за неваксинирани. В момента е теория на конспирацията, но не и прецедент в човешката история.

        А за всички, които вече са ваксинирани веселбата продължава с втора трета и не знам коя си доза, което също беше теория на конспирацията преди година.

        Честита нова конспиративна година!

  Източник: novini.bg

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.