Така ще си остана, защото на всички им харесва

Така ще си остана, защото на всички им харесва
03-10-2022г.
0
Гост-автор

Филип Захариев:

Искам да ви се похваля! Аз съм от Видин, а това е моят вход. И много го обичам. 

Преди 13 години, когато напуснах България, изглеждаше доста по-различно. Определено не беше европейски, но не беше и като в Бангладеш. 

Аз от политика не разбирам, но все си мисля, че тази гледка много трудно би могла да бъде променена за 8 месеца. За 12 години обаче, със сигурност може!!! 

Но на хората си им харесва така и нищо няма да се променя. 

Вие от снимката няма как да разберете, но пред асаньора, който е влакче на ужасите, се образува една локвичка и мирише на пикоч. 

Някъде в стената има спукана мръсна тръба, за която съм се обаждал къде ли не, не помня вече колко пъти, и нищо! Нека си смърди. 

Хората даже си пикаят на раните, така че пикнята е полезна. Добре, че не смърди на акано, че тогава сигурно щяха да се активизират малкото останали живущи във входа. Осветление няма от доста време, обаче без асансьор не остават.

 Ние с Яна като си идваме, ползваме стълбите и си светим с телефона, понеже Яна в тая гробница не иска да се качва. 

Аз съм се опитвал да го спра от експлоатация, защото е опасен, но и в това все удрям на камък. Пеш, никой не иска да се качва! 

Понякога и мен ме домързява и също го ползвам, пък и си е приключение. Адреналин. Та, това е моят вход и такъв ще си остане, защото на всички им харесва! 
Похвалих се.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.