СТРАНАТА НА ЕДРИТЕ ЖИВОТОВЪДИ

СТРАНАТА НА ЕДРИТЕ ЖИВОТОВЪДИ
12-05-2021г.
15
Гост-автор
Пропуснахте липсващата буква в заглавието? Е, сега вече я видяхте. Не е грешка.
Едрите животОвъди в България са малка група от човекобезподобни, които по различно мрачен начин са станали властелини на крупни бизнеси, почва или земни блага. Но това, което ги прави наистина силни, е друга тяхна собственост. Те притежават животи.
Продават на едро гласоподаватели - хиляди обикновени хорица, които се водят на ведомост и лесно биват третирани като предизборен добитък. Тези човеци живеят в битова, социална и финансова зависимост от своите животОвъди. Те не гласуват просто за някаква партия там в София… те гласуват за собственото си оцеляване в този зависим свят. Възприемат се от печелившата страна на една и без това безчестна и грозна игра.
С тази жива гласоподавателна стока животОвъдите помагат на партийни чудовища да стават безсмъртни. И в отплата получават своето право на божествена недосегаемост.
Разбирате ли сега срещу кого имаме да се борим на изборите след два месеца? Не е просто някакъв самовлюбен мутропитек, обграден с верни партийни бандити, охранявани от медийни жрици на лъжата. Истинският враг на нормалността е тази малка, грозновато алчна групичка на едрите животОвъди. Те произвеждат властта, за да се хранят с нея.
За да се изправим срещу такава едра лакомия не е достатъчно да сме смели и отчаяно луди. Трябва и да сме достатъчно много.
Може да бъде изображение с 2 души и на закрито
 
   Автор: Радослав Бимбалов, фейсбук
Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.