Стига с този слугинаж! Медийни ратайки клети!

Стига с този слугинаж! Медийни ратайки клети!
11-06-2022г.
105
Гост-автор

Правителствена криза, която заплашва да се превърне в парламентарна криза; бедствено положение в няколко района на страната; галопираща инфлация; непосилни цени; неприключила пандемия; неприета актуализация на бюджета…. навсякъде каскадно се вдига градусът на напрежението!

Държавата е пред колапс. Администрацията е в ступор. Страната е в агония. Българите са в нервна криза.

А Кирил Петков, по ирония на съдбата премиер на България, седи на маса в 5-звезден хотел в Солун и обсъжда с неизвестен засега мъж - самолетите Ф-16. До него е Лена Бориславова, началник-кабинет и… още нещо - ПИК показа клип как двамата се качват в нечий апартамент, а по стълбите служебният министър опипва адвокатката от известна кантора. Една седмица по-късно опипваната получава от опитващия договор за консултантски услуги на огромна стойност от държавната Българска банка за развитие.

Ако това се беше случило с Бойко Борисов, който е ерген, не е семеен с 3 дъщери като Кирил, щеше да се надигне медийно цунами с невъобразима мощ. Щяха да искат прокурорска заповед и двамата събеседници от вечеринката в Солун да дават писмени обяснения. Миролюба, Полина, Генка, Илиян Василев и Гошо Бореца щяха да искат арест по неотложност и съд за държавна измяна. БТВ, БНТ и Нова, Евроком и ТВ1 щяха да излъчват денонощно дискусии на тема: премиерската похотливост и престъпното обсъждане на държавни дела на маса в чужбина.

Нееее… нищо подобно. Сега се лее възмущение: защо се бъркате в личния живот на доброто момче с канадската съпруга. Какъв личен живот, когато държавни служители си джуркат държавни пари и си летят с държавния самолет.

Стига с този слугинаж! Не се излагайте повече. Медийни ратайки клети.

П.П. КПКОНПИ извърши щателна проверка на двата трудови договора, подписани от ген.Румен Радев на Десислава Генчева (сега Радева), но няма нито проверки, нито нищо за договора на Лена Бориславова с ББР.

   Автор: Соня Колтуклиева, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.