Станислав Владимиров: Случващото се в БСП вещае тежка катастрофа на изборите

Станислав Владимиров: Случващото се в БСП вещае тежка катастрофа на изборите
08-01-2021г.
18
Гост-автор

"Много често има трудни решения, болезнени решения. Аз не се притеснявам да ги взимам", категоричен беше той.

Атаките срещу него са от Корнелия Нинова, а не от БСП, смята той. Кметът определи лидерът на Левицата като много агресивна, първосигнална и злобна жена, която не търпи критика и чуждо мнение. По негово мнение Нинова е идейно неподготвена.

"Единственото, което се случва в моята партия е разчистване на лични сметки, което е изключително жалко особено в периода преди изборите. Всички ние сме в тази партия, всички ние имаме някакви цели, някакви идеи, за да сме в БСП. Но това, което се случва в моята партия, вещае много тежка катастрофа на изборите", каза Владимиров.

За втора поредна година фестивалът Сурва в Перник ще бъде отложен. Миналата година - заради водната криза, а тази - заради пандемията. Кметът на града определи решението като очаквано, тъй като няма как толкова много хора да се съберат на едо място по време на пандемия. Все пак традиционната Сурва ще се състои на 13 и 14 януари, без посещение на къщите, както и при спазване на дистанция.

Увеличава се такса смет за селата в Пернишко. Започна и събиране на подписка срещу това. Кметът на Перник Станислав Владимиров обясни, че дълги години разликата в селата и градовете е била драстична.

"Тук просто се изравнява такса смет и тя ще бъде далеч по-справедлива", каза Владимиров.

Предстои изграждане на втора клетка на депото за отпадъци на Перник, тъй като капацитета на предишната се е изчерпал. Кметът предупреди, че има риск градът да премине от водна криза в криза с боклука.

 

Източници: Glasove.com, БНТ, "Труд"

Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.