Със сегашното правителство печелим всички, защото се краде по-малко

Със сегашното правителство печелим всички, защото се краде по-малко
08-09-2021г.
19
Гост-автор
Тезата, че о, ужас, партиите са се провалили и нямаме редовно правителство. Сори, ама, България има правителство, и то по-добро от правителството на Борисов. Дори и изключенията с министрите от служебното правителство, които не се справят и премиера, пак на фона на предишните, поне ако не разкриват, поне не крадат.
Аз и вие печелим, защото се краде по-малко, има повече ум в управлението. Къде е тук проблемът?
Ама нямало редовно правителство, било ужас. Да, ама не.
На мен, а вярвам и на повечето хора, не ми трябва "някакво" правителство, което всеки момент да бъде спъвано от партиите на задкулисието, а правителство което може да даде просто на качествени хора като Петков и Василев, и поне куп почтени момчета като тях да ни управляват.
И да в Парламента днес ГЕРБ и ДПС нагледно демонстрират как могат да пречат и дестабилизират, за да покажат надмощието си над служебното правителство и че само те могат да правят правителство. Пък аз си мисля, че хората виждат проказата и цинизма на тези две партии, които служат за приют на корумпирани и престъпни люде.
И пак искат да управляват за да ни бъде стабилно в нищетата и безнадеждността?!
Не, категорично, не.
Виждам какво става в Парламента, но то става, само защото за партиите на задкулисието е кошмар народът да проумее че има живот и със служебно правителство, без техните хора на власт. Да, временно е, но самият пример че служебните министри се справят, не им дава мира. Пък и трупат популярност, пък и имат и перспектива. Намираме в преходен етап от власт на закдулисието към властта на нормалността и още силите на промяната не доминират, но тенденцията е ясна. Балансиращата БСП е разкрачена между възкресение и котвите на миналото.
 
   Автор: Илиян Василев, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.