СРАМ! УЖАС! ГНУС!

СРАМ! УЖАС! ГНУС!
22-01-2021г.
15
Гост-автор
Корупционните им проекти вече се увековечават с поръчково изкуство/проституция!/ Не стига, че сме платили огромни корупционни пари, но сега плащаме и за удоволствието да видим картинка на корупцията. Евала! Машала!
Софийското метро изтрая месец. Толкова струва корупцията. Милиарди. Изненадващо се оказало, че има Перловска река. Не била предвидена нито в проекта, нито в реализацията му. Сега ще се мисли какво да се прави. Едно е сигурно. Ако въобще има начин да се ремонтира, то няма да бъде нито за сметка на изпълнителя, още по-малко за сметка на усмихващото се нищожество Фандупкова. Ще бъде само и единствено за наша сметка. Ако въобще подлежи на ремонт. Машала! Евала! Да се светИ!
Изпратените в неплатен отпуск на 28 ноември лица вече получиха по 24 лева в банковите си смекти. Да са живи и здрави. За сравнение, онези безсрамници, наречени депутати получават по 350 лв всеки божи ден /не само в работните/ и прекараха 20 дни от споменатия период в „заслужена” ваканция, а администрацията на тулупа, след като получи увеличение на заплатите, докато хората истински бедстват, успя за да усигури 24 лева на човек за 67 дни. Три пъти ура! Да пребъде!
Власт на безпросветността, калинките, безскрупулността, простащината и несправедливостта.
И на този фон всякакви нападки между тези, които са против това управление, са истинско и престъпно предателство. И ако продължава така, ще получим отново власт на простащината, наглостта и неграмотността. Марешки , Симеонов и присъдружните им престъпници само това чакат. Пеевски се е мобилизирал. Медията, под вънкашност чужда, е полегнала. И няма да ни е виновен никакъв тулуп.
И ще бъде „Бог да ни прости!”.
 
  Автор: Диана Дамянова, фб
 
 
 
 
 
 
 
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.